Gå til forside

27. AUGUST, 2018

Kom i form med svømmer Sarah Bro

Trænger du til et skub for at komme i gang med træningen efter ferien? Vi har bedt den olympiske svømmer Sarah Bro vise sine bedste træningsrutiner, der udover svømning byder på både yoga, boksning og funktionel træning.

Sarah Bro er 22 år gammel og træner til dagligt på det Det Nationale Træningscenter i Bellahøj Svømmehal. Hun er en del af det danske landshold og hendes favorit disciplin er 100 crawl. I 2016 deltog Sarah i OL i Rio - det næste mål er OL i 2020.

 

”For mig er det rigtigt vigtigt at lave noget andet end bare at svømme. Jeg svømmer meget på min glæde og det er derfor vigtigt for mig, at finde noget, så jeg hele tiden holder mig sulten, motiveret og glad.”

Få et indblik i Sarahs forskellige træningsmetoder og hvordan det hjælper hende - både i hverdagen og i forhold til hendes liv som professionel svømmer.

Boksning – er sindssygt hårdt!

Sarah elsker at bokse og selvom det er sindssygt hårdt finder hun det mest af alt sjovt. Boksning er en super effektiv træningsform og kan hurtigt give dig gode resultater.

 

”Jeg er lige begyndt at boksetræne, som giver mig noget helt andet. Jeg får lov til at komme ud med mine aggressioner og jeg prøver at blive lidt mere hård og ’bad-ass’, så det hele ikke er så pænt.”

 

SE VIDEOEN

Yoga – for det mentale velvære

Sarah bruger yoga for mobilitet, smidighed og for at styrke sit mentale velvære. Her viser Sarah det yoga flow hun bruger som en del af sin ugentlige træning.

 

”Derudover kan jeg rigtig godt lide at dyrke yoga som jo er noget helt andet end boksning, men det er vigtigt for mig at kreere de her små frirum for mig i min hverdag, hvor jeg bare kan være mig selv og bare få et break fra alt det travle.”

 

SE VIDEOEN

Funktionel træning – for din core

Det er vigtigt, at din core er stærk og det gælder ikke bare for svømmere, men for os alle sammen. Funktionel træning være en rigtig god måde at styrke din core på. Her får du 3 gode øvelser, der rammer 3 forskellige muskelgrupper som du nemt kan lave derhjemme eller i fitnesscentret.

 

”Jeg bruger funktionel træning som supplement til svømning for at styrke min mobilitet og min core. Det betyder meget for mig at have en sund & stærk krop.”

 

SE VIDEOEN

Svømning

Selvom du ikke svømmer på eliteplan som Sarah, kan du sagtnes bruge svømning som en del af din træning eller til at holde dig i form. Her får du Sarahs bud på hvordan.

 

”Jeg svømmer, fordi jeg elsker processen og at arbejde med min krop, sætte mig mål og gøre alt, hvad jeg kan for at nå det. Det giver mig en masse glæde at svømme og det giver mig selvtillid.”

 

SE VIDEOEN

Sarah Bro skaber variation i sine træningsrutiner ved at supplerende træning til svømning, da svømning godt kan meget monotomt, selvom hun har meget variation i vores daglige træning. Hun trives godt ved at komme ud i andre træningsmiljøer, hvor hun finder masser af inspiration fra andre sportsgrene til at skabe en alsidighed hverdagen.

TRÆN SOM SARAH OG SHOP HENDES GEAR

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo