Gå til forside

22. AUGUST, 2016

MÅNEDENS FAVORITTER: AUGUST

Hver måned udvælger vi vores favoritter, og i august har vi især ladet os inspirere af den daglige træning, sneakers og spændende nyheder.

Nike Pro Fierce Reflective sports-bh 
En god sports-bh er alfa og omega, når du dyrker sport. Uanset om du har små eller store bryster, bliver dit brystevæv nemlig påvirket, når du dyrker motion. Med en god sports-bh på kan du mindske brysternes bevægelse med op til 70% under løb.
Netop behovet for en god sports-bh har Nike sat fokus på med deres nyeste Nike Pro sports-bh’er. Derfra finder vi Nike Pro Fierce, som kan bruges til alt fra fitness til løb.

Find Nike Pro Fierce her

Saucony Ride 9
Saucony Ride 9 har fået en opdatering, som vi er meget begejstrede for. Saucony har nemlig implementeret deres støddæmpningsmateriale EVERUN i mellemsålen.
Samtidig har Saucony barberet alt overflødigt væk fra skoen for at få den ned i vægt. Det betyder, at du får en let løbesko med høj støddæmpning. Brug den, hvis du er pronationsløber.

Se vores anmeldelse af Saucony Ride 9 her

Manchester United hjemmebanetrøje 
Den nye Manchester United trøje er vores aboslut mest populære trøje for tiden – og med god grund. Foruden at være en af de bedste klubber i verden har United nemlig gjort sig nogle spektakulære køb op til denne sæson, hvor både Zlatan Ibrahimovic og Poul Pogba er kommet til. To spillere vi glæder os meget til at følge!

Banker dit hjerte for de røde djævle, finder du den nye hjemmebanetrøje her

adidas Pure Boost X
Tilbage i januar lancerede adidas Pure Boost X - en løbesko til kvinder af kvinder. Skoen gik rent ind hos os, og den sidder på fødderne af rigtig mange af vores medarbejdere. Foruden et flot design er den nemlig super komfortabel med masser af støddæmpning i Boost-sålen, og en overdel der lægger sig om foden som en sok.
Den er netop landet i en ny farve, og vi spår den til at blive en sikker sensommerfavorit.

Find den nye Pure Boost X her

Nike Mercurial Superfly V Elite Pack
Elite Pack er navnet på Nikes nyeste farveopdatering, og modsat deres Spark Brilliance Pack, som var de mest velrepræsenterede støvler under sommerens EM slutrunde, kommer den nye kollektion kun til at sidde på fødderne af de allerbedste spillere i Nikes fold.
Designmæssigt er vi solgt. Kombinationen af grå, sort og grønne nuancer giver støvlen giver støvlen et eksklusivt look.  

Find Nike Mercurial Superfly V Elite Pack her

Master Seamless Tank Top
Hvad end du dyrker yoga, fitness, løb eller noget helt fjerde, er tank toppen fra Master et sikkert valg. Den har klassisk bryderryg, som er med til at holde dig afkølet under træning, og samtidig er den seamløs, så du undgår syninger der irriterer eller gnaver mod huden.
Toppen findes i flere farver, og lige nu får du to for 249,-

Find hele udvalget af her

Jason Markk
Måske har sommerens festivaller og udendørs aktiviteter sat sine spor på dine sneakers, men faktisk skal der ikke meget til, før de kan komme til at skinne som nye igen.
Jason Markk har udviklet et cleaning kit med en børste og en sæbe specielt til sneakers. Brug det på dine beskidte sneakers og giv dem nye liv.

Læs vores guide til, hvordan du holder dine sneakers rene her

adidas Ace 16.1 Primeknit Dark Space
Blackout har længe været et populært fænomen I fodboldverdenen. Det underspillede design giver nemlig al fokus til spillet, og det gør sig selvfølgelig også gældende i adidas Dark Space kollektion.
Teknologisk er der intet nyt unders solen i den blackoutede version af Ace 16.1 Primeknit, men det sorte design og de enkelte neongule detaljer kan vi slet ikke få nok af, og derfor er støvlen selvfølgelig også at finde blandt månedens favoritter.

Find adidas Ace 16.1 Primeknit Dark Space her

Er der noget, vi har glemt? Del dine favoritter med os på vores Facebookside eller på Instagrammed #vildmedsport

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo