Gå til forside
8. april 2019

Asics sensational 4

 

Asics har løbeskoen til dig!

Foråret er over os, vejret bliver så småt varmere, og det er selvfølgelig blevet tid til, at du skal ud og løbe. Men hvad er det, der skal hjælpe dig med at lægge den ene kilometer efter den anden bag dig? Et par nye løbesko selvfølgelig! Og Asics har skoen, der passer til netop dine fødder og din løbestil. For med deres Sensational 4: GEL-Kayano 25, GEL-Nimbus 21, GEL-Cumulus 20 og GT-2000 7 kommer sætningen ”there’s a shoe for you” i den grad til udtryk.

Tjek løbeskoene ud herunder!


 

GEL-Kayano 25

En af løbeverdenens mest populære og elskede sko er GEL-Kayano’en. Den passer perfekt til dig, der har pronation i din løbestil – altså til dig, der drejer foden indad, mens du løber.

Skoen giver dig stabilitet og støddæmpning i topklasse, og den nyeste version af Kayano’en har fået en ny Jacquard mesh-overdel, der er ekstremt komfortabel og åndbar.

Mellemsålen giver dig et utrolig effektivt afsæt. Den består af to skummaterialer: FlyteFoam Lyte i bunden og FlyteFoam Propel ovenpå. Det er utrolig responsivt og øger returenergien i dit løb.

GEL-Kayano 25 er en super løbesko til de lange ture, men den kan også bruges til de kortere løb.


 

GEL-Nimbus 21

Her har vi endnu en sko, der er perfekt til de lange ture. GEL-Nimbus 21 er til dig, der har neutral løbestil, og løbeskoen er endnu et godt eksempel på, at Asics konstant er med til at udvikle løbernes muligheder.

Komforten er sublim og holdbarheden er virkelig god i Nimbus 21. Letvægtsskoen har en super affjedrende mellemsål med nanofiberdesign, som uafbrudt virker stødabsorberende. Skoen er ekstra slidstærk, og med GEL i forfoden er du sikret et blødt løb med en lækker fleksibilitet. Skoen har også en rummelig skosnude, der giver super plads til storetå og fodballe.

Nimbus’en kan sagtens bruges til den korte løbetur, men den egner sig især godt til de lange – fx er den en fremragende ven, hvis du skal løbe et maraton.


 

GEL-Cumulus 20

Her har vi endnu en klassiker, der er klar til at gøre løbeturene lidt sjovere. Med GEL-Cumulus 20 har Asics lavet en sko til løbere på alle niveauer – og en sko der er velegnet til både mellemlange og lange distancer. Den passer til dig, der har neutral løbestil eller supination. Når du har supination falder foden udad i landingsfasen.

Cumulus 20’erens FluidRide-mellemsål giver dig stødabsorbering med skønt rebound og en responsiv affjedring og også i denne sko hjælper FlyteFoam til for at gøre mellemsålen så effektiv som mulig.

Med Cumulus 20 på foden kommer du også til at nyde godt af Asics’ innovative I.G.S.-teknologi, der sørger for, at Cumulus 20 bøjer og ruller på en helt naturlig måde, når du løber. Så bliver din fods naturlige landinger og bevægelser matchet af skoen, og du får dermed et mere behageligt, flydende og blødt løb.


 

GT-2000 7

Forårssolen kommer til at smile ekstra meget til dig, når du har GT-2000 7 på, mens du løber dine ture. Den er perfekt til pronationsløbere, der vil løbe så effektivt som muligt.

Den støddæmpende mellemsål er lavet af FlyteFoam Lyte og SpEVA-skum, som giver dit afsæt ekstra god energi. Den stabiliserende Duomax-teknologi i ydersålen forhindrer din fod i at rulle for meget indad. Desuden har GT-2000 7’eren en teknologi, der hedder Guidance Line, som er designet til netop at øge stabiliteten på diverse underlag og guide foden i den rigtige retning, når den lander og sætter af. Det er perfekt til dig, der har mild eller moderat pronation.

Skoen kan bruges til stort set alle distancer, hvad enten du løber 5 eller 42 kilometer.


 

Nu skulle du gerne være klar til at tage Asics på fødderne og møde foråret og det solskin og flotte løbeture, det bærer med sig. Vi ses på ruterne!

 
30 dages tilfredshedsgaranti på løbesko

Vidste du, at du som medlem af Klub SPORTMASTER har 30 dages tilfredshedsgaranti, når du køber løbesko? Det betyder, at du kan teste dine nye løbesko og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Er du ikke tilfreds, kan du inden for de 30 dage bytte dem til en anden model.