Gå til forside
8. marts 2019

Løbenyheder fra Asics

Forårets hurtige løbesko fra Asics!

Der er netop landet et par spændende løbenyheder fra Asics i en lang række butikker og online. Så har du brug for at opdatere løbegarderoben med et par løbesko for at blive klar til forårets hurtigere løbeture, så får du her et par gode bud på sæsonens lettere løbesko fra Asics.

Det er altid en god idé at have minimum to par løbesko at skifte i mellem, så du både har et par til de daglige løbeture og mængdetræningen med rigtig god støddæmpning og komfort - og et par lettere løbesko til de hurtigere løbeture og intervaltræningen. På den måde passer du både godt på dig selv, og dine løbesko holder længere.

Invalid widget

Asics GEL-DS Trainer 24 - Perfekt til intervaller!

Asics GEL-DS Trainer 24 er en let og hurtig sko til dig, der er vild med de hurtige løbeture og intervaller. Løbeskoen giver dig stabilitet og support, så den er også velegnet til dig, der pronerer i mindre grad.

At pronere betyder, at du har en tendens til at lande på ydersiden, så dine fødder falder indad, når du løber, du skal derfor gå efter en løbesko, der støtter foden på indersiden og sørger for, at foden ikke får held til at pronere.


 

Asics DynaFlyte 3 – Lettere, hurtigere og mere holdbar end nogensinde!

Asics DynaFlyte 3 er kommet i en ny udgave, der er både lettere, hurtigere og mere holdbar end nogensinde før. DynaFlyte 3 er en neutral løbesko og er ideel til dig, der gerne vil blive endnu hurtigere og skubbe til dine personlige grænser, så du gang på gang kan jagte større og bedre resultater. Den nyeste model er blevet opdateret i mellemsålen for at gøre skoen endnu hurtigere. Sålen i skoen er tilpasset fodens anatomi, og det betyder, at den giver dig en rigtig god støtte, når du løber.


 

30 dages tilfredshedsgaranti på løbesko

Vidste du, at du som medlem af Klub SPORTMASTER har 30 dages tilfredshedsgaranti, når du køber løbesko? Det betyder, at du kan teste dine nye løbesko og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Er du ikke tilfreds, kan du inden for de 30 dage bytte dem til en anden model.


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo