Gå til forside

21. APRIL, 2016

WHITE NOISE - NY ASICS GEL-NOOSA TRI 11

Asics triatlon løbesko GEL-Noosa Tri er netop landet på hylderne i vores butikker i sin 11. udgave. Vi har fået den i et mere rent og noget mere dæmpet udtryk end tidligere.

GEL-Noosa Tri blev hurtigt en virkelig populær løbesko, som især triatleterne to til sig fra dag ét. Skoene har løbende udviklet sig, så de mest ekstreme triatlon features, som fx drænhuller i sålen, er fjernet. Det gør GEL-Noosa til en rigtig god sko til alle typer løbere.

Du finder vores store udvalg af Asics løbesko her.

Asics har valgt i år at lancere Noosa Tri i  2 noget roligere farvevarianter end det, der ellers har kendetegnet Noosa Tri. Velkommen til White Noise varianter i sort og hvid.

GEL-Noosa Tri 11 er stadig en high tech løbesko med masser af top features.

GEL i hæl og i forfoden for en optimal støddæmpning. Dynamic Duomax anti-pronationssystem, der støtter både den overpronerende og trætte løber hele vejen i mål. Den unikke Wet-Gripydersål, der giver suveræn traction og afsæt på ethvert underlag, uanset om det er vådt eller tørt.

Læg dertil lav vægt og en række ad de klassiske Asics teknologier. Alt dette sikrer, at løberen en rolig afvikling fra hæl til tå, og ret så en komplet løbesko.

Hvad synes du om de nye GEL-Noosa Tri 11? Har du tidligere løbet i Noosa Tri og hvad er dine erfaringer med dem? Fortæl os din historie på vores Facebook side eller del din favorit Noosa påInstagram.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo