Gå til forside

31. JANUAR, 2017

SIKKER SUPPORT MED LØBETØJSNYHEDER FRA ASICS

Året er kun netop kommet i gang, og asics er allerede nu kommet med de første nyheder til løberen, herunder den nye GEL-Nimbus 19. Nu kommer der også nyheder på løbetøjsfronten med et par spændende produkter.

asics Zero Distraction Bra
Når man vælger at navngive en sports-bh Zero Distraction (=ingen forstyrrelser) forpligter det. Derfor satte vi os for at teste den, og vi må bøje os og sige, at asics’ nye sports-bh til løb til fulde lever op til sit navn.

Vi har testet den på flere løbeture, og vores konklusion er, at den både giver en rigtig god støtte og sidder behageligt til. Det i sådan en grad, at man faktisk ikke tænker over, at man har en sports-bh på.
Dette skyldes blandt andet, at skålene i bh’en er støbt i mesh, som former sig efter brystet, og at den kan tilpasses din kropsform både ved hjælp af spænder bagpå og på stropperne på skuldrene.

Selve sports-bh’en er lavet i et forstærket materiale med en ekstra stærk og støttende konstruktion, som holder brystet på plads, men samtidig er materialerne lette og med god åndbarhed, så du kan bevæge dig frit og holde dig afkølet på løbeturen.

Find vores udvalg af sports bh'er her.

Når du løber, er det ikke lige meget, hvilken sports-bh du har på. Løb udsætter nemlig brystet for mange bevægelser op og ned, hop og stød, og det kan til sidst genere dit brystvæv og give dig smerter. Derfor skal du til løb vælge en sports-bh med høj support, og som passer dig, så du får den rigtig støtte.

Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige sports-bh? Læs vores guide til sports-bh’er her 

asics Finisher Advantage Tight
asics har i flere år arbejdet på, at deres tight skulle arbejde med kroppen for at give benene og ikke mindst musklerne ekstra støtte og support på alle tænkelige distancer og former for træning. Inner support har været svaret på asics’ komprimerende tights. Konceptet er løbende udviklet, og nu kommer asics Finisher Advantage Tight til både mænd og kvinder.

For det første er tighten ekstra “tight”. Man mærker straks den ultratætte og komprimerende pasform, som er skabt ved at tilføre mere elasticitet i materialet.

Det nye asics har gjort er, at de har har placeret en række bånd i en seamless opbygning, hvor elasticiteten varierer ned over benet. På den måde yder tighten stabilitet især omkring knæet, samt support til de store muskler på lår og læg. Det gør, at de ikke ryster så meget, og derfor bliver de mindre ømme fra træningen. Med et nyt bånd rundt om livet, støtter tighten tillige hoften og giver en mere stabil holdning selv ude på de lange ture, hvor trætheden melder sig. Det brede elastiske bånd omkring livet giver desuden et sikkert og komfortabelt fit.

Flade søm-syningerne og en seamless opbygning imellem de stabiliserende bånd, gør tighten utroligt behagelig og nedsætter friktionen mod huden, og dermed også risikoen for skavsår på de lange løbeture.

Reflekterende detaljer på begge ben øger synlighed ved løb i de mørkere perioder. Tighten har desuden en lille lomme indvendig til en nøgle eller kreditkort. Finisher Advantage Tight er i fuld længde og uden lynlås forneden, så ingen gener fra den kant heller. De er så elastiske, at det ikke giver problemer at få dem på, og hvem tager sko på før buks?

Se vores udvalg af Asics tights her.

Vi glæder os til at se, hvad foråret ellers byder på af lækkerier på løbefronten. Hvad kunne du tænke dig? Er der noget du savner eller synes mangler på løbetøjshylden? Giv os dit bud på vores Facebookside “Sportmaster - vild med løb”.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo