✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

4. OKTOBER, 2016

ASICS LITE-SHOW - LYS I MØRKET!

LITE-SHOW eller lysshow er asics svar på synlighed og beskyttelse til efterårets og vinterens løbeture. Og det både i form af vinterløbetøj og -løbesko, som pakker løberen ind på en behagelig og sikker måde.

Løbeskomodellen GT-2000 4 har i LITE-SHOW PlasmaGuard versionen en tættere vævet overdel med reflekterende detaljer, og er tillige behandlet med en nanocoating, PlasmaGuard.

Plasmaguard gør vinterudgaven af GT-2000 4 vand- og smudsafvisende og holder derfor det værste vand og snavs væk fra fødderne. Derfor kommer det iskolde regnvand og tøsne ikke helt ind til fødderne. Ydersålen er samtidig gjort lidt grovere, så den bider bedre i underlaget, så man står bedre fast også selvom, det er småglat og vådt ude på din foretrukne løberute.

Med LITE-SHOW er der refleksdetaljer på skoene, så lys fra bilerne fanger dine bevægelse på løbeturen.

FInd vores udvalg af asics løbesko her.

På løbetøjsiden har asics i deres LITE-SHOW kollektion leget med små reflekterende detaljer i selve designet og lagt det ind mønsteret på de enkelte tøjdele. Det giver et smart og frækt udtryk ude på veje og gader, hvor man er fuldt synligt uden at få vejarbejder-looket med, hvis man er til de mere diskrete reflekterende detaljer.

Løbetightsene er med let opkradset og isolerende materiale på bagsiden. Det holder benene varme. Selve LITE-SHOW ligger inde i mønstret på dem. Winter Jacket er fremstillet med softshell-lignende materiale, som igen isolerer, afviser regnen og holder dig varm, og du slipper stadig af med den værste varme. LITE-SHOW er her i en række paneler på ærmer og ryggen.

Er der andet du mangler på løbetøjssiden fra asics, så find vores udvalg af asics løbetøj her.

Hvad gør du selv for at være merer synlig og blive set på din løbetur i den mørke sæson? Og hvad foretrækker du, når det kommer til løbetøj om vinteren? Del dine erfaringer på vores Facbookside “Sportmaster - Vild med løb” og tag det #vildmedloeb til vores Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold