Gå til forside

1. MARTS, 2017

BLIV HURTIGERE PÅ DE AFGØRENDE KILOMETER

asics har givet deres populære løbesko, GEL-Noosa ff, en række forbedringer, som gør skoen endnu bedre.

Selvom asics GEL-Noosa ff oprindelig er udviklet til triatleter og har mange features, som især kommer triatleter til gode, har asics med den nye Noosa ff skabt en letvægtsløbesko som rammer bredt og kan bruges af alle løbere uanset niveau – både til træning og konkurrencer.

Den mest i øjenfaldende ændring er designet. Noosa ff har tidligere været kendetegnet ved en masse farver og et spraglet design, men i den nye model fremstår skoen meget mere stilren i sit look.

Designet er dog langt fra den eneste ændring, og derfor har vores løbeekspert Claus og SPORTMASTER medarbejder Carina været ude at teste Noosa ff på en regnvåd vinterdag.

Hvad de synes om den, kan du se her 

En anden væsentlig ændring i den nye Noosa ff er sålen, som har fået integreret asics’ Flytefoam i hele mellemsålen. Det gør både skoen lettere og giver god dæmpning, men samtidig bliver skoen også langt mere responsiv på de hurtige løbeture, sammenlignet med de tidligere modeller.

Yderst på sålen er skoen forsynet med en Grip Sole med wetgrip, som giver et godt greb i våde og glatte underlag – noget som især kommer til sin ret i væskezoner til løb.

Overdelen er designet i det lette Air Mesh, så du får god ventilation til dine fødder på løbeturen.

 

Tjek vores udvalg af asics løbesko lige her!

Sidst men ikke mindst er det værd at fremhæve to features, som måske især kommer triatleterne til gode. Skoen er nemlig forsynet med silicone på hæl og forfod, så du let og hurtigt kan trække skoen på. Kombineret med det ekstra sæt quick lace snøre der medfølger, er skoen lynhurtig at snøre til, så du kan komme hurtigt videre på ruten.

Er du vild med asics? så tjek alle vores asics sko ud her!

 

Husk - som medlem af Klub SPORTMASTER får du 30 dages tilfredshedsgaranti på løbesko. Det betyder, at du kan teste skoen i 30 dage for at finde ud af, om skoen passer til netop dig og dine behov. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo