Gå til forside

1. DECEMBER 2017

asics GEL-Nimbus runder et skarpt hjørne

I år kan asics’ absolutte topsko til den neutrale løber, GEL-Nimbus, fejrer jubilæum med sin 20. udgave – en lancering vi har set frem til med spænding.

Når asics kommer med opdateringer på deres klassiske modeller som GEL-Nimbus, ser vi sjældent de helt store ændringer. En Nimbus skal nemlig føles som en Nimbus, og derfor laver asics som oftest kun mindre forbedringer og justeringer på skoen, så løberne stadig kan genkende deres favorit.

Det ændrede sig dog delvist sidste år, da Nimbus 19 kom med en helt ny mellemsål i FlyteFoam. Det var en forbedring, der ikke alene gjorde skoen lettere men forbedrede støddæmpning, og efter vores mening løftede det skoen til et nyt niveau. Derfor har vi med spænding set frem til de justeringer der måtte komme med jubilæumsversionen asics GEL-Nimbus 20.

Trænger løbeskoene til en udskiftning? Find asics GEL-Nimbus 20 her

På den nye GEL-Nimbus 20 ser vi ikke lige så store ændringer som på forgængeren. Således er mellem- og ydersål identisk med GEL-Nimbus 19, med en mellemsålen bestående af et toplag af SpEVA der er placeret ovenpå FlyteFoam materialet. Ydersålen består af AHAR karbonforstærket gummi og den velkendte Guidance Line i midten, som hjælper med at sikre en jævn afvikling fra landing til afsæt.

Skoen har selvfølgelig også de velkendte GEL puder under forfod og hæl.

Den største ændring finder vi i overdelen, hvor meshen er gjort mere åbent. Det gør den både lettere og mere åndbar. Samtidig har asics tilført små justeringer til overdelen omkring snørresystemet, som giver et bedre og mere komfortabelt fit.

Sidst men ikke mindst er hælkappen justeret, så den er blevet lidt mere fleksibel og tætsiddende – en forbedring som er med til at gøre skoen endnu mere komfortabel.

Alt i alt klæder ændringerne GEL-Nimbus 20, som i sin jubilæumsversion står skarpere end nogensinde før. Skoen leverer stadig fuldt ud på det som den alle dage har været kendt for, nemlig støddæmpning, og med justeringerne i overdel og hælkappe har skoen fået et mere komfortabelt og tætsiddende fit.

Du kan selvfølgelig også finde andre Asics sko hos os!

Er du i tvivl, om asics GEL-Nimbus 20 er noget for dig? Som medlem af Klub SPORTMASTER kan du teste dine løbesko i 30 dage. Viser det sig, at skoen ikke lever op til dine forventninger, hjælper vi med at finde en ny model der passer til netop dig.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo