Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

12. JUNI, 2017

ASICS GEL-KAYANO 24 – ET FORNYET VENSKAB

asics GEL-Kayano er modellen, man altid kan regne med. Hemmeligheden ligger i, at asics ikke ændrer bare for at ændre. De ændrer for at forbedre skoen. Det gøres med små justeringer fra gang til gang, så løberen altid kan kende Kayano, uanset version.

Jesper Faurschou er en af Danmarks bedste langdistance løbere, og han kan blandt andet skrive OL, EM og VM på sit løbe-CV.

Siden 2001 har det været asics løbesko, der har båret ham igennem de tusindvis af kilometer til træning og konkurrencer. Netop derfor satte vi ham stævne til en snak om den nye asics GEL-Kayano 24.

Bliv klædt på til kilometer efter kilometer på løbestierne – find Kayano 24 her!

”Modificeringer af en sko, jeg værdsætter, bliver ofte mødt af to modsatrettede følelser; På den ene side kan det være skræmmende, fordi der kan blive ændret væsentligt på en model, som man er særdeles glad for. På den anden side kan det vise sig, at man bliver beriget med nye og spændende teknologiske tilføjelser.” fortæller Jesper, da snakken falder på den nye Kayano 24.

”Heldigvis” tilføjer han hurtigt ”har jeg aldrig mødt en forringelse af Kayano, men slet og ret ændringer af skoen. Kayano har altid haft en fast plads i mit sortiment, da den imødekommer mit behov for at begrænse skadesrisici med dens unikke komfort, støtte og støddæmpning.”

Det er da heller ikke de helt store ændringer, der er at finde på den nye Kayano 24.
Hælkappen er ændret til asics' nye Metaclutch, så den nu giver et endnu bedre hold. Samtidig er der gjort bedre plads til tæerne fremme i skoen, sammenlignet med GEL-Kayano 23.
Snøresystemet er opjusteret, så skoen sidder bedre omkring foden, og i mellemsålen har asics igen gjort brug af deres FlyteFoam, som vi blev introduceret for i GEL-Kayano 23. 

Netop de små justeringer og tilpasninger fra kollektion til kollektion har gjort Kayano’en til en sko, der har fulgt Jesper år efter år – som en gammel ven i nye klæder – kan man næsten sige:

”Kayano har fulgt mig som rejsemakker til både træning og konkurrencer i ind- og udland. Et af de tidspunkter jeg især havde gavn af dem var på en træningslejr i Font Romeu, Frankrig, op til min OL-deltagelse på maraton i London i 2012. Træningslejren bød på det højest registrerede antal træningskilometer i løb, som dog efterfølgende blev overgået. Med kilometermængder på 230+ flere uger i streg oppe i de smukke bjerge i Pyrenæerne kombineret med varieret terræn, så stiller det store krav til både slidstyrke, komfort, støtte og støddæmpning. Løbere befinder sig ofte i en tilstand, der bevæger sig på en knivsæg mellem skader og god form. Og de helt rette sko kan være med til at forhindre, at den megen træning vil resultere i en skade, der kan ødelægge alt det, som ellers er blevet bygget op over en længere periode.”

Se hele vores udvalg af Asics løbesko online her.

asics GEL-Kayano 24 er en videreudvikling af GEL-Kayano 23, og byder igen på en mellemsål med FlyteFoam, en helt ny MetaClutch hælkappe og en forfod, hvor der er gjort mere plads til tæerne. Er Kayano også en favorit hos dig? Del dine erfaringer med os på Facebookside – Vild med løb.