Gå til forside

2. SEPTEMBER, 2016

ASICS GEL-KAYANO 23 - LUKSUS FRA FØRSTE TIL SIDSTE KILOMETER

Et af løbeskomarkedets absolutte flagskib Asics GEL-Kayano har netop ramt butikkens hylder i den 23. version. Det er altid med en vis spænding, at vi ser frem mod hvilke nye elementer den nye version indeholder. For grunden, til at Asics har formået at holde GEL-Kayano i top, er en god blanding af små justeringer og høj kvalitet. 

De mange trofaste Kayano-løbere er derfor sikre på, at når de køber en ny version af Kayano, så køber de rent faktisk en Kayano og ikke en helt ny sko/model. Dermed ikke sagt at der ikke kommer forandringer og nye teknologiske tiltag, når en ny version af GEL-Kayano rammer hylderne.

Se vores store udvalg af Asics GEL-Kayano her.

Den nye GEL-Kayano er ingen undtagelse. Vi har haft fingrene i et par, testløbet lidt med dem og giver her vores mening om de nye Asics GEL-Kayano 23. Se med vores anmeldelse.

Den nye Asics GEL-Kayano 23 kommer selvfølgeligt med et par ret bemærkelsesværdige nyheder i forhold til de tidligere modeller. Vi vil fremhæve disse 2:

Flytefoam mellemsål

Ny opbygning af mellemsålen med det nye Flytefoam samt toplag af SpEva. Flytefoam er det nyeste materiale til mellemsåler fra Asics. Et EVA materiale tilsat små organiske fibre, som gør det mere holdbart og får cellerne i materialet til at rejse sig hurtigere. SpEva toplag er et gammelt men super solidt EVA materiale, som er med til at sikre stabiliteten.

Opdateret Fluidfit overdel

Seamless overdel uden syninger og med masser af laserskårne huller til bedre ventilation. Sikker tæt og individuel pasform. GEL-Kayano 23 med forstærkninger på indersiden som en del af skoens samlede støtte.

Se hele vores store udvalg af Asics løbesko online her.

Vi er meget glad for de opdateringer, der er kommet op GEL-Kayano 23 i forhold til 22'eren. Især den nye opbygning af mellemsålen falder lige i vores smag. Hvad synes du om den nye Asics GEL-Kayano 23? Del din mening med os på Facebook "Sportmaster - Vild med løb" eller smid et billede på vores Instagram #vildmedloeb af dine favorit Kayano'er.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo