Gå til forside

ANMELDELSE

Nike Zoom Pegasus Turbo

AF SPARTALØBER MELISSA BOLVIG CHRISTENSEN

Det var kun et spørgsmål om tid førend os dødelige endelig kunne få lov at afprøve magien ved ”ZoomX foam”. Siden Nikes succes og hype omkring løbeskoen Nike Zoom Vaporfly 4% (Breaking 2 modellen) har vi ventet i spænding på, at Nike skulle videreføre skummen i sålen til andre løbesko. Det har de så gjort med den velkendte Pegasus.​

Løbeskoen Nike Pegasus 35 er en typisk all-round neutral træningssko, der kan bruges til mange kilometer. Den har dog aldrig været god til tempo – og intervaltræning grundet dens vægt og blødhed. Men det har i den grad ændret sig med Turbo’en. Straks efter, at jeg har strammet snørebåndene kan jeg mærke det velkendte Pegasus fit, med en lethed og en lyst til hurtigt afsæt jeg normalvis kun kender fra mine racesko, som eksempelvis Nike Elite eller Nike Streak.

Den nye ”ZoomX foam” i sålen har gjort Turboen enormt bouncy og responsiv.

Den nye ”ZoomX foam” i sålen har gjort Turboen enormt bouncy og responsiv. Det er ikke noget jeg har oplevet ved nogle andre tidligere tempo - eller racesko. Samtidig er skoen så utrolig let, at den faktisk alligevel føles som en racesko. 

Derudover føles Turboen også let i på oversiden af skoen, hvor Nike Pegasus normalt også er tungere og stram i fit og materiale. Skoen har masser af plads til tæerne og efterlader godt med luft. Nike er normalvis kendt for, at deres løbesko er små i størrelsen, men Turboen har jeg taget i min normale løbesko- størrelse.

”Straks efter, at jeg har strammet snørebåndene kan jeg mærke det velkendte Pegasus fit, med en lethed og en lyst til hurtigt afsæt jeg normalvis kun kender fra mine racesko”

Invalid widget

Dog er Turboen ikke kun tiltænkt som race - og konkurrencesko. Den skal også kunne bruges som en almindelig træningssko eventuelt kombineret med en tungere træningssko som Nike Vomero eller Nike Structure. 

Jeg vil dog personligt anvende den til mine tempoture og lade Vomero og Structure tage over på de lange og rolige ture. Det føles simpelthen bare forkert, at have den på til lang søndagsjog i Utterslev Mose. 

Jeg glæder mig til, at se om Turboens ”ZoomX foam” holder til de mange kilometer. Og så glæder jeg mig til at have af prøve den til Copenhagen Half Marathon d. 16. september.

Invalid widget

Spartaløber 
Melissa Bolvig Christensen

Invalid widget

Nike Pegasus Turbo lander online på SPORTMASTER.dk og i butikkerne d. 1. september. 

Se hele udvalget af Nike Pegasus Turbo her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo