Gå til forside

31. AUGUST, 2016

HUMMEL MARKERER EN NY BEGYNDELSE MED ALL-WHITE LANDSHOLDSTRØJE

Når landsholdet onsdag aften d. 31/8 løber på banen mod Liechenstein bliver det iført en landsholdstrøje du aldrig har set før - og aldrig kommer til, at se igen. Trøjen markerer en ny begyndelse for landsholdet - og kickstarter "landsholdssæsonen" som for alvor sparkes i gang mod Armenien. Læs mere nedenfor!

Efter to missede slutrundekvalifikationer i træk er det ingen underdrivelse, at sige at landsholdet trænger til en frisk start. Med præsentationen af Åge Hareide tidligere på året - og med lovende takter i de første træningskampe er de første spadestik mod en ny positiv æra med landsholdet taget. Dette kombineret med Hummel som tilbagevendt tøjleverandør gør, at forventninger - samt forhåbninger - til de danske drenge er højere end nogensinde før.

Torsdag d. 1/9 blev de nye landsholdstrøjer fra Hummel lanceret. Du kan bestille den netop nu lige her!

Når landsholdet i aften møder Liechenstein i Horsens bliver det imidlertid en helt hvid landsholdstrøje som Eriksen, Højbjerg og co. ifører sig. En trøje du kun får, at se én gang og som bliver uhyggeligt limiteret. Den kommer nemlig kun til, at blive lavet i 99 eksemplarer hvor en hvis portion af trøjerne kommer til salg i to modebutikker i hhv. Århus og København.

Om trøjen udtaler Hummels kommercielle direktør Søren Lund: "Det er tid til at skrive nye historier, og nye historier har brug for en blank side - et tomt lærred. Den hvide trøje er symbolet på dette. Trøjen er faktisk så hvid, at du ikke engang kan se vores logo, fordi det går i ét med resten.

Men pyt med det. Hummel er ikke bare sponsor, vi er også fans, og derfor er det vigtigere for os, at landsholdet rejser sig igen, end at vi flasher vores logo" siger Søren Lund, kommerciel direktør for Hummel.

Hvad siger du til den limiterede hvide trøje fra Hummel? Som samarbejdspartner hos DBU vil vi gerne opfordre alle der skal på Casa Arena i aften til, at iføre sig en hvid t-shirt for at støtte om denne specielle happening og markere starten på en ny æra for landsholdet. Er du på stadion kan du selvfølgelig dele dit billede med os på @vildmedfodbold på Instagram og bruge hashtagget #sportmasterLIVE. Vi deler selvfølgelig de bedste! Og HUSK, at du netop nu kan bestille de nye landsholdstrøjer på SPORTMASTER.dk med alt i original tryk!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo