Gå til forside

8. JUNI, 2016

AKTIV FERIE? DET SKAL DU BRUGE FOR AT BLIVE KLAR

Tid til at koble af og nyde den uforstyrrede natur, solopgang og roen. Aktive ferier i det fri er altid noget helt særligt og gemmer på store oplevelser.

Du er langt væk fra civilisationen og den nærmest butik – det betyder ro og naturoplevelser, men det betyder også, at du skal have grejet med hjemmefra, for når du er langt oppe i de norske fjelde, kan det være svært at svinge forbi det nærmeste hotel. Derfor skal du sørge for at have styr på overnatningen hjemmefra. Medbring:

-          Telt
-          Liggeunderlag
-          Taske

Mangler du det sidste til ferien? Se vores store udvalg til outdoor gear her

Derudover skal du have et par gode vandresko med. Det er vigtigt, at skoen er både komfortabel, vandtæt og åndbar, så du kan holde ud at gå i den i flere timer. Samtidig kan det være en fordel at vælge en sko, hvor sålen har et godt greb i ujævnt terræn.

Se vores udvalg af vandresko her

Du kan også med fordel tage et par gode, hurtigtørrende sandaler med til de varme dage, fx Teva Hurricane Xlt.

Din påklædning skal være behagelig, og du skal have god bevægelighed i tøjet. Husk både at medbringe tøj til de varme dage og de kølige nattetimer.

Bliv klædt på til din aktive ferie. Se vores udvalg af tøj her

Sidst men ikke mindst skal du have en vandflaske til væske og en rygsæk, så du kan medbringe mad, en ekstra trøje og alt hvad du ellers måtte have brug for i løbet af dagen.

Aktive ferier kræver lidt planlægning, men de byder med garati på store oplevelser. Husk kun at pakke det mest nødvendige, så du ikke skal slæbe på en hel masse, du alligevel ikke får brug for.