Gå til forside

6. FEBRUAR, 2017

ADIDAS ULTRABOOST X - TRÆNINGSSKOEN TIL KVINDER AF KVINDER.

Med de gode erfaringer fra Ultraboost og koblet op med sidste års succesmodel til kvinder, adidas Pureboost X, har adidas samlet det bedste fra de 2 i én og samme model. Nu kommer adidas Ultraboost X. adidas rammer den i vores øjne lige i øjet ved at kombinere det bedste fra de to sko, og vi glæder os helt vildt til at få dem på hylderne.

Det har i mange år været tendens, at løbesko blev designet og fremstillet efter mændenes behov og forudsætninger. Det gjorde adidas dog op med sidste år og gik andre veje med Pureboost X - en løbesko til kvinder af kvinder.

adidas så på, hvordan kvinder ser og tænker på en løbesko, og hvordan kvinder adskiller sig anatomisk fra mænd. Denne tanke har de nu videreudviklet i Ultraboost X, og de har igen skabt en løbe- og træningssko specifikt til kvinder.

Hvad kan adidas Ultraboost X?

Endless energy kalder adidas deres boost. Og med en mellemsål i 100% boost materiale får kvinderne prima støddæmpning og masser af energi retur på træningen.

Er du stor fan af adidas boost, så se vores udvalg af løbe- og træningssko med boost hér.

Adaptive Fit giver et fantastisk tæt og individuelt tilpasset pasform. Først og fremmest fra den nye strikkede Primeknit overdel. Med Floating Arch under foden støttes svang og mellemfod med en nøje tilpasset forstærkning.

Hælen holdes på plads af Fitcounter hælkappen, som både støtter og gør, at intet trykker og generer akillessenen. Selve insteppet er fantastisk behagelig og let, som når man træder ned i en blød strømpe.

Med Stretchweb ydersålen i Continental gummi får mduan optimal fleksibilitet, slidstyrke og et fantastisk greb/fæste i underlaget. Derfor er der altid fuld fart og en sikker fremdrift på løbeturen.

En ægte topsko har set dagens lys. Her er træningsskoen til løbeturen, til træningscenteret eller til en tur på café. Vær klar til den 22. februar, når adidas Ultraboost X rammer udvalgte butikker og SPORTMASTER.dk i et begrænset antal. Følg med hér, på Instagram #vildmedloeb og Facebook på “Sportmaster - Vild med løb”.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo