Gå til forside

22. MARTS 2018

Forårsklar med adidas ultraboost nyheder

Det er fem år siden, vi så de første adidas UltraBOOST, men skoen har langt fra stået stille. adidas har nemlig både videreudviklet på skoen, senest med UltraBOOST 4.0 i december, og tilført hele nye modeller til siloen, som UltraBOOST X. Begge modeller lander nu i en række nye farver og med opdateringer, som bestemt ikke gør skoene mindre interessante.

For langt de fleste er forår lig med nye farver. Vi pakker det tunge og mørke vintertøj væk og går de lysere og varmere tide i møde. Sådan er det også med adidas UltraBOOST. Her er både UltraBOOST og UltraBOOST X blevet forårsklar og landet i en række helt nye farver.

Foruden de nye farver har også en række justeringer fundet vej til begge BOOST modeller.
Opdateringerne på UltraBOOST’en har taget udgangspunkt i de bedste elementer fra tidligere UltraBOOST versioner. Det betyder blandt andet at overdelen har fået integreret lufthuller, præcis som vi så det i den allerførste UltraBOOST. Samtidig er konstruktionen i Primeknit’en ændret, så den giver et bedre fit om foden og ikke strækker sig så meget, som det har været tilfældet i tidligere modeller. 
UltraBOOST lander i en række nye farver til både mænd og kvinder.

På UltraBOOST X finder vi de største ændringer. Her er cagen på skoens overdel nemlig forsvundet og erstattet af en integreret support, som er placeret lige ved snørebåndene, på samme måde som vi kender det fra adidas UltraBOOST Uncaged. Det giver ikke alene supporten i skoen et løft, skoens design er også blevet mere stilrent og enkelt.

Den nye UltraBOOST X lander med en grå, mønstret primeknit overdel med blå hælkappe – perfekt til forårets løbeture. Herudover kommer UltraBOOST X i en klassisk hvid udgave og en grafisk stribet sort og hvid version.

UltraBOOST og UltraBOOST X har ramt vores hylder med en række interessante opdateringer til begge modeller – og ikke mindst i en række nye farver, som passer perfekt til foråret.