Gå til forside

29. JUNI, 2016

Adidas Ultra Boost i Triple White

De velkendte adidas Ultra Boost "Triple White" til kvinder er tilbage på hylderne på SPORTMASTER.dk. De er super limiterede og det bliver derfor formentlig et kort visit inden de sendes ud til glade kunder landet over. Tjek dem ud her!

Adidas Ultra Boost i "Triple White" er én af de produkter, der ikke kræver en nærmere introduktion. De ikoniske hvide sko er hottere end hotte i sneakerverden, hvor rygterne løber hurtigt, når først disse produkter lander i forskellige butikker. Adidas introducerede Ultra Boost-modellen ved et stort event i New York, hvor nogle af brandets største stjerner var repræsenteret på en løbetur gennem byen, der aldrig sover.

Shop adidas Ultra Boost i "Triple White" lige her på SPORTMASTER.dk.

Dengang satte man ikke lyset under en skæppe og kaldte skoen for verdens bedste løbesko. Det er lidt en smagssag, da der er mange elementer, der spiller ind i løbeverden, men der er i hvert fald ingen tvivl om at det er én af de mest stilfulde løbesko, der derfor ofte købes som sneakers/hverdagssko.

Skoene er på lager så længe lager haves, men vi anbefaler at du er hurtig ved tasterne, hvis du vil være sikker på at få fingrene i et par.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo