Gå til forside

03. OKTOBER 2017

Løb i alt slags vejr med adidas Ultra BOOST ATR

Med de nye All Terrain modeller har adidas Ultra BOOST og Ultra BOOST X har fået en opgradering til sæsonens løbeture.

Med efteråret kommer kulden, mørket og de våde og glatte veje. Alt sammen noget som kan skabe udfordringer på løbeturen, hvor det kan være svært at stå ordentligt fast eller komme igennem løbeturen uden at få våde fødder.

Som navnet antyder, er det netop de udfordringer de nye ATR (All Terrain) modeller fra adidas tager fat på – og det i både en Ultra BOOST og en Ultra BOOST X version.

Lad ikke vejret sætte en stopper for dine løbeture – find adidas Ultra BOOST

Begge modeller tager udgangspunkt i de velkendte Ultra BOOST modeller.
Ultra BOOST X ATR er løbeskoen designet til kvinder med ekstra støtte omkring svangen, mens Ultra BOOST ATR er en opdatering af den klassiske Ultra BOOST – og der er faktisk set en hel del både i forhold til funktion og design.

Det første man lægger mærke til på de to ATR modeller er den integreret sok omkring anklen. Det er en ny feature, som er tilført for at give et bedre fit og varme omkring anklen og foden på de kolde løbeture. Samtidig er Primeknit overdelen gjort vandafvisende, så du undgår våde tæer og løbesko, når det regner og underlaget er vådt. Overdelen har dog stadig samme gode åndbarhed, som vi kender fra de klassiske Primeknit modeller. Sidst men ikke mindst har overdelen fået tilført refleks, så du skiller dig ud på løbeturen.

Løb i alt slags vejr – find adidas BOOST her

Ydersålen er vanen tro lavet i Continental Stretchweb, men også her er sket en opdatering. adidas har ændret i konstruktionen med en såkaldt All Terrain LUX configuration, så sålen er blevet mere grov. Det giver dig et endnu bedre greb på veje og stier både i regn og frostvejr.

Mellemsålen er selvfølgelig lavet i adidas’ BOOST materiale, som giver maksimal støddæmpning og energi retur i afsættet – også på de helt kolde dage, modsat mange andre typer mellemsål.

Med adidas Ultra BOOST X ATR og Ultra BOOST ATR der ingen undskyldninger for at droppe løbeturen, fordi vejret er både vådt og koldt. De er nemlig designet til at få dig godt og sikkert igennem efteråret og vinterens vejrmæssige udfordringer.

Du kan også finde andre løbesko fra adidas lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo