Gå til forside

22. JULI, 2016

ADIDAS UDVIDER SPEED OF LIGHT-KOLLEKTIONEN MED 16.1-MODELLERNE

Snørrebånd eller ej? adidas har udvidet kollektionen af Speed of Light-støvlerne med 16.1 udgaverne i både Messi, X og Ace-modellerne. Tjek dem ud lige nedenfor!

Speed of Light-kollektionen så første gang dagens lys med introduktionen af Pure-støvlerne Purecontrol, Purechaos og Pureagility. Et par dage efter udvidede man, selvfølgelig fristes man til at sige, kollektionen med 16.1-modellerne og takedown-modellerne 16.2, 16.3 og 16.4.

Du kan shoppe hele udvalget af adidas fodboldstøvler online på SPORTMASTER.dk lige her!

Uagtet om du derfor er til Pure-modellerne eller topmodellerne med snørrebånd har Speed of Light-kollektionen helt sikkert et alternativ til dig, som du kan gå Pre-Season i møde med. Et væsentligt parameter her er selvfølgelig prisen hvor 16.1 modellerne ligger på et noget mere overskueligt niveau end på Purecontrol, Purechaos og Pureagility. Dermed ikke sagt, at du ikke får en ABSOLUT topmodel i 16.1 støvlerne. For det gør man i allerhøjeste grad!

Tager man bare fat i X16-kollektionen er det nemlig de færreste af de adidas-supporterede spillere, rundt om i Europa, som rent faktisk kommer til, at spille i X16+ Purechaos. Topspillere som Luke Shaw, Diego Costa og Arjen Robben kommer f.eks alle til, at iføre sig 16.1-støvlerne hvilket alt andet lige må sige, at være et absout kvalitetsstempel af X16.1.

Ligeså er det tilfældet med Ace 16.1 Primeknit, som vi allerede fik et par sneakpeaks på inden den reelle launch hvor både Mats Hummels, Daley Blind, Oscar og Nemanja Matic kommer til, at spille Speed of Light-udgaven i 'Solar Yellow' under Pre-Season og til sæsonstart i Premier League. Det er derfor stadig kun en meget begrænset skare af spillere med Ivan Rakitic, Paul Pogba og Mesut Özil i spidsen, som hopper i Ace16+ Purecontrol. En støvle du kan shoppe lige her!

Sidst, men ikke mindst er situationen omkring Messis støvlevalg også ganske interessant. Selvom støvlen sig i selv er en signaturmodel tilegnet Lionel Messi bemærkede mange støvlefans nemlig, at ikke engang argentineren selv har valgt at skulle spille i Messi 16+ Pureagility, men i 16.1-udgaven.

Overdelen er, sammenlignet på de to modeller, meget ens, men om det er elementet omkring Purecut Sock System, som Messi helst ser sig foruden skal vi lade være usagt. Ikke desto mindre er det i hvert fald et sandt kvalitetsstempel af 16.1-udgaverne, at selv Messi vælger denne til fremfor Pureagility.

Om du er til Pure-modellerne eller 16.1-udgaverne har vi selvfølgelig begge modeller tilgængelige på SPORTMASTER.dk hvor du får dine nye støvler leveret med dag-til-dag levering og GRATISiD - såfremt dette skulle have din interesse. Har du prøvet nogle af modellerne - og hvad synes du om dem? Lad os høre din mening om støvlerne på Facebook, Instagram eller Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo