Gå til forside

16. FEBRUAR, 2016

VIL DU VÆRE MED TIL, AT TESTE ACE16?

I januar introducerede adidas Ace 16-støvlerne på deres allerstørste profiler rundt om i verden. Hvis du ikke allerede har fået fat i dit eget par giver vi, i samarbejde med adidas Danmark og Dansk Boldspil Union, eksklusivt mulighed for, at teste de nye støvler. Nysgerrrig? Så læs mere nedenfor.

I samarbejde med adidas Danmark og Dansk Boldspil Union giver SPORTMASTER dig nemlig eksklusivt mulighed for, at teste de nye controlstøvler fra adidas, som allerede dominerer de største arenaer rundt om i Europa.

D. 27/28. februar afholder vi nemlig adidas Ace Trials i det genåbnede Fodboldfabrikken i København. Et event hvor du får rig mulighed for, at teste de nye støvler fra adidas i forskellige spilsituationer - og under kyndig vejledning af nogle af landets dygtigste spillere og trænere.

 

På dagen vil du blive undervist af flere U19 og A-landsholdsspillere og samtidigt have mulighed for, at købe støvlerne hvis du har fået smag for dem under selve Trials-delen. Som et helt unikt tilbud får du, såfremt du enten køber et par af X15.1-topmodellen eller ACE16.1-topmodellerne, en officiel Beau Jeu EURO16 Matchball med i købet - kvit og frit til en værdi af 1100,-. Såfremt du vælger at købe en af takedownmodellerne af de to siloer fra adidas får du dog også en bold med i købet - nemlig en Beau Jeu EURO16 Top Replique.

Har du lyst til, at deltage i det fantastiske event så kan du tilmelde dig lige her. Tilmeldingerne er først til mølle hvorfor du skal skynde dig, hvis du vil være sikker på, at have den unikke mulighed for at være med.

Lyder eventet som noget for dig? Så skynd dig at få fat i dine holdkammerater og venner og få tilmeldt jer det fede event. Vi glæder os til, at se dig d. 27/28. februar i Fodboldfabrikken, København.

Invalid widget