Gå til forside

2. MARTS, 2016

ET TILBAGEBLIK PÅ ADIDAS TRIALS 2016

I samarbejde med adidas Danmark og DBU afholdte vi adidas Trials 2016 på Fodboldfabrikken i København i den netop overståede weekend. Et event der bød på tests af de nyeste støvler fra adidas, samt besøg af et par prominente navne i dansk fodbold. Se hvad vi fik med af billeder - samt videoproduktionen fra eventet lige nedenfor.

Lørdag og søndag i uge 8 var Fodboldfabrikken i København centrum for et fantastisk event hvor over 600 unge fodboldspillere fra 10-18 år fik lov, at teste de nyeste adidas-støvler på markedet.

I forskellige typer øvelser med bold fik de unge håbefulde spillere bl.a testet de nye Ace16-støvler - og tilfredsheden så ud til at være enorm.

Øvelserne gik på alt fra velkendt Five-A-Side til speedshooting og dribletest på tid - og ikke mindst fokus på førsteberøringer med efterfølgende afslutninger hvor deltagerne virkelig afprøvet deres timing og koordinationsevne. 

I forlængelse af dette fik spillerne selvfølgelig også testet deres afslutningsevner hvor bl.a FC Københavns U19-målmand Filip Djukic og Brøndbys U19-målmand Jacob Pryts Larsen indimellem blev sat på noget af en prøve.

Sidst, men ikke mindst bød udvalget af øvelser også på en panna-konkurrence, hvor mål og possesion er knap så vigtigt - og hvor kun tunneller tæller. En øvelse der bød på rigtig mange sprøde finter og detaljer, som fik selv etablerede Superliga-stjerner til at spærre øjnene op.

Både lørdag og søndag var der nemlig fornemt besøg af spillere som Andreas Bjelland, Youssef Toutouh og Martin Vingaard - som alle så ud til, at være begejstrede for, at deltage ved det store event.

Fra SPORTMASTER's side skal der lyde en kæmpe tak til alle de deltagende - og vi håber, at i har haft nogle fantastiske dage og har fået en oplevelse i sent vil glemme.

Husk, at abonner på vores YouTube-kanal 'SPORTMASTER - Vild med fodbold' - samt sørg for, at følge os på Facebook og Instagram for, at holde dig opdateret på det nyeste fodboldgear og komme med behind the scenes omkring vores daglige fodboldlir.