Gå til forside

2. MARTS, 2016

ET TILBAGEBLIK PÅ ADIDAS TRIALS 2016

I samarbejde med adidas Danmark og DBU afholdte vi adidas Trials 2016 på Fodboldfabrikken i København i den netop overståede weekend. Et event der bød på tests af de nyeste støvler fra adidas, samt besøg af et par prominente navne i dansk fodbold. Se hvad vi fik med af billeder - samt videoproduktionen fra eventet lige nedenfor.

Lørdag og søndag i uge 8 var Fodboldfabrikken i København centrum for et fantastisk event hvor over 600 unge fodboldspillere fra 10-18 år fik lov, at teste de nyeste adidas-støvler på markedet.

I forskellige typer øvelser med bold fik de unge håbefulde spillere bl.a testet de nye Ace16-støvler - og tilfredsheden så ud til at være enorm.

Øvelserne gik på alt fra velkendt Five-A-Side til speedshooting og dribletest på tid - og ikke mindst fokus på førsteberøringer med efterfølgende afslutninger hvor deltagerne virkelig afprøvet deres timing og koordinationsevne. 

I forlængelse af dette fik spillerne selvfølgelig også testet deres afslutningsevner hvor bl.a FC Københavns U19-målmand Filip Djukic og Brøndbys U19-målmand Jacob Pryts Larsen indimellem blev sat på noget af en prøve.

Sidst, men ikke mindst bød udvalget af øvelser også på en panna-konkurrence, hvor mål og possesion er knap så vigtigt - og hvor kun tunneller tæller. En øvelse der bød på rigtig mange sprøde finter og detaljer, som fik selv etablerede Superliga-stjerner til at spærre øjnene op.

Både lørdag og søndag var der nemlig fornemt besøg af spillere som Andreas Bjelland, Youssef Toutouh og Martin Vingaard - som alle så ud til, at være begejstrede for, at deltage ved det store event.

Fra SPORTMASTER's side skal der lyde en kæmpe tak til alle de deltagende - og vi håber, at i har haft nogle fantastiske dage og har fået en oplevelse i sent vil glemme.

Husk, at abonner på vores YouTube-kanal 'SPORTMASTER - Vild med fodbold' - samt sørg for, at følge os på Facebook og Instagram for, at holde dig opdateret på det nyeste fodboldgear og komme med behind the scenes omkring vores daglige fodboldlir.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo