Gå til forside

28. MARTS, 2017

ADIDAS SUPERNOVA ST – STØDDÆMPNING TIL DEN PRONERENDE LØBER

Du kender måske allerede til adidas’ Supernova-familie. Den har nemlig givet os en lang række løbesko gennem tiderne, men med Supernova ST får familien et helt nyt medlem.

I slutningen af 2016 kom adidas med en helt ny løbesko til den neutrale løber. Navnet var Supernova, og den var blevet til i mødet mellem to af adidas’ populære løbesko, nemlig Supernova Glide og UltraBOOST.

Nu er turen kommet til den pronerende løber med Supernova ST. Dermed bliver Supernova modeller bundet tæt sammen i et mere enkelt budskab: Supernova til den neutrale løber og Supernova ST til den pronerende – præcis som vi kender det fra UltraBOOST og UltraBOOST ST.

Trænger løbeskoene til en opdatering? Find adidas løbesko her

Hvor Supernova er en videreudvikling af Supernova Glide, udspringer Supernova ST af mødet mellem Supernova Sequence og UltraBOOST ST.

Det betyder blandt andet, at Supernova ST har fået tilføjet mere boost-materiale til mellemsålen, så den har langt bedre støddæmpning end sine forgængere.

Supernova ST har mange ligheder med Supernova, men et af de steder, hvor den adskiller sig, er ved TOSION’s elementet på indersiden af skoen, som er det der giver stabilitet og support. På Supernova ST går det fra skospidsen til hæl, og dermed giver skoen optimal støtte i overpronationen.

Find et stort udvalg adidas sko til både kvinder og mænd.

Overdelen er designet i engineered mesh, som er forstærket en smule på det yderste stykke foran. Mesh’en er åndbar med god, tæt pasform, som bidrager til supporten. Samtidig er cage’en ved snørerne integreret i overdelen, noget som også er med til at øge stabiliteten, da den støtter godt op om foden og holder den på plads.

Hælkappen er tilsvarende den vi finder på UltraBOOST ST og giver støtte op omkring hælen. Samtidig tager den med sin store udskæring noget af trykket på hæl og akillessenen.

Ydersålen er, ligesom på UltraBOOST ST og Supernova, lavet i det slidstærke og fleksible Stretchweb i Continental Rubber, som giver et godt vejgreb på løbeturen.

Supernova ST er en ny løbesko fra adidas til den pronerende løber, som er på jagt efter en sko med god support og masser af støddæmpning. Den er oplagt som mængdetræningsko, men den kan også sagtens bruges af løbere på korte ture, som ønsker maksimal støddæmpning og support. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo