Gå til forside
15. april 2019

SOLAR Boost

 

Løb solen sort i Solar fra adidas

Med teknologier importeret direkte fra stjernerne er Solar-skoene fra adidas klar til at gøre dine løbeture intet mindre end perfekte. Solar Boost og Solar Glide giver dine fødder en flyvetur, for det er faktisk raketvidenskab, der har inspireret adidas i skabelsen af skoene. På med Solar og gør klar til at løbe solen sort!

 

Solar Boost – raketvidenskab på fødderne

Med Solar Boost fra adidas får du blandt andet en skøn mikstur af et fantastisk look, den fremragende Boost-mellemsål og en innovativ overdel.

En af de helt store styrker i Solar Boost er den utrolige støddæmpning, som den revolutionerende Boost-mellemsål leverer. Den sørger for at give dig suveræn returenergi i dit løb. Det betyder, at med hvert skridt, du leverer, får du energi retur, som nærmest er en rumfærge værdig.

 

 

Rent visuelt er det en af de mest spændende løbesko på markedet, og det kommer blandt andet til udtryk i overdelen. Tailored Fibre Placement-teknologien i overdelen sørger for let, fast og støttende materiale, og Techfit-teknologien får overdelen til at sidde helt tæt på foden, og samtidig gør det overdelen utrolig strækbar. Skoen er fremragende til både mellem- og langdistancer og egner sig til dig med neutral løbestil.

 

Solar Glide – den fremragende lillebror

Tag også et kig på Solar Glide-løbeskoen. Ligesom storebroren Solar Boost har den også den skønne Boost-mellemsål, som giver dig uendelig god støddæmpning og returenergi for hvert tråd, du tager på din løbetur.

En af de fede detaljer ved Solar-skoene er Fitcounter-teknologien, der giver dig en formstøbt hælkappe, som sørger for en naturlig pasform - og sikrer dig og din akillessene en fremragende bevægelsesfrihed, når du har trukket skoen på foden. Skoenes ydersål er bygget op af gummi fra Continental, som sikrer et super solidt greb i underlaget – lige meget om det er vådt eller tørt. Solar Glide er særlig godt egnet til de længere distancer og er også til dig med neutral løbestil.