Gå til forside

16. MARTS, 2016

OFFICIELT! POGBA HAR SIGNET MED ADIDAS

Efter længere tids spekulation er det nu 100% officielt. adidas har signet Paul Pogba som fremover brandets globale ansigt udadtil på Ace-siloen. Se hans helt unikke nye signaturstøvler fra adidas nedenfor.

Der har længe rumsteret vedholdende rygter om, at adidas har været tæt på, at signe den franske superstjerne. Rygter der for alvor tog til, da Juventus-spilleren overgik til den officielle farve i Ace 16+ PureControl - og dermed sagde "farvel" til den blackoutede udgave. 

I dag - dagen efter franskmandens 23 års fødselsdag - har adidas så offentliggjort et officielt samarbejde med Paul Pogba. Et samarbejde der kickstartes allerede i aften når franskmanden og resten af Juventus-mandskabet møder Bayern München i returkampen i UEFA Champions League.

Her vil franskmanden være iklædt en hidtil uset farvevariant af PureControl - i farver der selvfølgelig matcher Juventus 3. trøje i sort/guld og med et par helt særlige Pogba-signoffs implementeret.

Støvlens grundfarve er selvfølgelig sort - og derfor matchende med grundfarven i Juventus' super sprøde 3. trøje med de mange guldnuancer. De tre striber samt SprintFrame 2.0-konstruktionen er derfor matchende med de nævnte guldnuancer - hvortil indskriptionen "POGBOOM" og "POGBANCE" er, at finde på henholdsvis støvlens hæl og inderside.

Pogbas nye aftale med adidas - og tilhørende nye signaturstøvle gjorde en flot onsdag til noget endnu mere specielt. Og vi glæder os som små børn juleaften til at se det, måske, vildeste match af spillesæt og støvler nogensinde i aftenens Champions League-brag. Hvad siger du til Pogbas nye støvler?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo