Gå til forside

28. JULI, 2017

Et ikon vender tilbage. Adidas introducerer 2018-versionen af de legendariske Predator-støvler

Spekulationerne har været mange og endelig kan vi løfte sløret for good. Mange har hungret efter det siden vi i 2015 sagde ”på forhåbentligt gensyn” – og adidas efterkommer nu ønsket. Predator er tilbage i en tidsvarende model med innovation og uovertruffent design i højsædet. Læs mere her og shop dit nye par Predator 18 allerede nu!

For mange er en drøm i dag blevet til virkelighed! En af de største legender på fodboldstøvlemarkedet vender, godt og vel 2,5 år efter det nu midlertidige farvel, tilbage til banerne. Der skal lyde et, mere end varmt, velkommen tilbage til Predator – mere præcist Predator 18 som repræsenterer mange af de klassiske Predator-dyder kombineret med innovation og moderne design og teknologi.

Men hvad er der sket siden 2015 hvor Predator Instinct var den aktuelle Predator-model? ACE-siloen har på mange måder revolutioneret fodboldstøvlemarkedet og derfor der i højere grad tale om en kombination af det bedste fra ACE-støvlerne kombineret med noget af det allerbedste vi har kendt tidligere fra Predator – bare i en endnu bedre udgave.

DET BEDSTE FRA TO VERDENER...

Blandt andet fortsætter adidas med deres laceless-teknologi som første gang blev introduceret på ACE 16+ Purecontrol og sidenhen har præget ACE-siloen på allerbedste vis – sidst på ACE 17+ Purecontrol.

Med introduktionen af Predator 18 betyder det nemlig samtidigt et farvel ACE-modellerne. Hvis du var fan af ACE-støvlerne, så fortvivl dog ej. Du bliver lige så glad for dit nye par Predator.

Som det var tilfældet med ACE-modellerne byder lanceringen af Predator 18 også på to forskellige typer af topmodeller. Laceless-modellen ved navn Predator 18+ 360Control samt Predator 18.1 som byder på næsten identiske teknologier og konstruktion – bare med snørrebånd. Fælles for begge modeller er den opdaterede Sockfit-krave som er skåret radikalt anderledes end det var tilfældet på ACE 17.

Kraven er nu skåret mere anatomisk korrekt som i højere grad følger foden naturlige form og samtidigt sikrer en endnu mere støttende pasform end tidligere. Primeknit-overdelen har ligeså igen fundet vej til topmodellerne, ligesom det var tilfældet i ACE, dog med det in mende at der er tilføjet et ekstra lag af ControlSkin på støvlens overdel for, at sikre grebet i bolden er så optimalt som muligt i alle vejrforhold.

Den snørreløse Purecut-konstruktion er med til, at sikre dig en renere sparkeflade end tidligere, samt et renere touch kombineret med den ret så markante, nærmest bladede, overflade som leder tankerne tilbage til de gode gamle Predator-dage med finner på indersiden af støvlerne.

Yderligere er der inkorpereret en ny type supportstruktur omkring mellemfoden, kaldet Forget Knit, som skaber stabilitet både i støvlens længderetning samt i bredden og derfor giver endnu mere støtte end tidligere. Kombineret med faktummet omkring at BOOST-teknologien, heldigvis, stadig er en del af kontrolstøvlerne hos adidas får du en gennemført støvle der er som skabt til playmakeren. Før i tiden legender som Zinedine Zidane, Kaka, David Beckham og Xabi Alonso – til dagens moderne af slagsen i form af Mesut Özil, Dele Alli, Ivan Rakitic og Paul Pogba.

opdaterede teknologier - med strejf af historie...

Sidst, men ikke mindst er topmodellerne Predator 18+ 360Control og Predator 18.1 udstyret med en opdateret ControlFrame. En videreudviklet teknologi som indeholder et lag af polyamid for, at stabilisere støvlens bevægelse kombineret med et rekonstrueret knopsystem der forstærker mulighederne for hurtige vendinger og retningsskift.

Kollektionen af Predator-støvlerne lander selvfølgelig i en lang række forskellige prisniveauer med samme designmæssige inspiration. Et ganske vigtigt element at pointere er samtidig at topmodellen med snørrebånd – Predator 18.1 – sammenlignet med ACE 17.1 falder fra 2000,- til 1700,-. Men er det så en dårligere støvle når den ikke er lige så dyr? Nej tværtimod...

Du kan bestille hele kollektionen af de spritnye Predator-støvler lige her. Og lad os gerne høre hvad du synes om at adidas har taget Predator tilbage? Følg os på vores sociale platforme på Facebook, Instagram og Snapchat og deltag i debatten. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo