Gå til forside

18. MAJ, 2017

INDTAG BYEN MED ADIDAS PUREBOOST DPR

adidas PureBOOST DPR er først og fremmest en løbesko til den urbane løber. Med sit lave drop og den velkendte BOOST-mellemsålsteknologi tager skoen dig tættere på byens gader.

Da adidas sidste år skabte PureBOOST, var det med den urbane løber og dennes behov i tankerne.
Dermed gav adidas os en kategori af løbesko med fokus på let og ubesværet løb – og selvfølgelig med maksimal energi i afsættet via BOOST-mellemsålen.

Netop denne tankegang går igen i adidas PureBOOST DPR. Det er en neutral løbesko skabt til byen og de udfordringer løberne møder her.

Indtag gaderne! Shop adidas løbesko her!

Løb i byen byder på hurtige skift, tempo og flere stop. Du zig-zagger mellem gående og andre løbere på fortove og stier, sætter tempoet op på de lige stræk, skifter retning og standser op ved lyskrydsene.
Den måde at løbe på kræver en agil sko, der giver dig friheden til at mærke underlaget og reagere på de forhindringer du møder – og netop DET kan adidas PureBOOST DPR.

Med et drop på 8 mm tager skoen dig tættere på asfalten, og giver dig mulighed for at reagere hurtigt på det varierende underlag og fornemme variationerne. Det hele er selvfølgelig krydret med adidas’ BOOST-teknologi og en ydersål i stretchweb, så du får maksimal støddæmpning og energi i afsættet.
Skoen er desuden designet med en bred forfod – noget som især kommer til sin ret i sving, hvor den fungerer som en stabil platform.

Udforsk vores store udvalg af adidas løbesko til både mænd og kvinder lige her!

Overdelen er designet i en seamless stik i ét stykke, som naturligt følger din fods facon og dens bevægelser. Det giver både support og komfort.
Det samme gør sig gældende for hæl-kappen, som støtter op om hæl og achillessene. Det giver samtidig din fod mulighed for at bevæge sig komfortabelt i skoen.

Kort sagt – med adidas PureBOOST DPR får du en let og agil løbesko med høj komfort og god pasform, som gør dig klar til at møde byens udfordringer.

adidas PureBOOST DPR er skabt til byen! Et lavt drop, en sømløs knit-overdel og adidas populære BOOST-teknologi giver dig et komfortabelt og let løb, uanset hvilke forhindringer byen byder på.