Gå til forside

5. SEPTEMBER, 2016

FC KØBENHAVN OG ADIDAS LANCERER NY UDEBANETRØJE

FC København har spillet indtil nu spillet med musklerne i både Superligaen og Champions League. Til de forestående udebaneture er Zanka, Delaney og co. nu også klædt på på allerbedste vis. Se mere til trøjen lige nedenfor og shop den med dag-til-dag levering!

De danske mestre fra FC København har igennem hele 2016 spillet med musklerne. Det være sig både på transfermarkedet samt på resultater hvor man ganske suverænt tog mesterskabet hjem i foråret - og samtidigt er startet ALKA Superliga-sæsonen 2016/17 på fornem vis og yderligere kvalificeret sig til det forjættede land Champions League.

Tidligere på sommeren introducerede man klubbens nye hjemmebanetrøje som allerede nu er blevet en af de mest populære trøjer på SPORTMASTER.dk. En vis Hr. Falk har med sit tidligere gennembrug været en enorm faktor i dette - og mon ikke at man med lanceringen af den nye udebanetrøje vil se samme tendenser i løbet af kort tid på denne også.

I samarbejde med den mangeårige tøjsponsor, adidas, har klubben nemlig netop lanceret den nye udebanetrøje som, mildt sagt, står skarpere end nogensinde før. Ligesom det er tilfældet på de andre store adidas-klubbers udebanetrøjer er striberne blandt andet at finde på skuldrene.

Ligesom trøjen fra sidste sæson er det igen sort og blå der danner grundelementerne i trøjen hvor den sorte farve er meget dominerende med blå accentfarver i form af, de førnævnte, striberne på skuldrene samt det triangulære mønster på brystet der er markant gradueret i forskellige blå farver. Elementer der er med til, at gøre trøjen til lidt af en favorit hos os når man ser på de designmæssige aspekter.

Men hvad siger du til designet? Og hvem skal du have på ryggen af din trøje? Du kan finde den online netop nu med dag-til-dag levering og blive klar til FC Københavns Champions League-eventyr. Se hele vores udvalg af FC København-trøjer online lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo