Gå til forside

11. OKTOBER, 2016

STØVLER MED STJERNESTØV. ADIDAS PRÆSENTERER MESSI 16+ SPACE DUST

Temaerne fra det ydre rum har været gennemgående i adidas-kollektionerne siden introduktionen af Mercury Pack tilbage i maj 2016. Vi er nu nået til vejs ende - selvfølgelig med en støvle til galaksens bedste der med sikkerhed kommer til, at strø om sig med stjernestøv. Her er Messi 16+ Pureagility "Space Dust".

Det er næppe gået nogens næse forbi, at adidas' støvlekollektioner har haft inspiration fra det ydre rum siden introdutionen af Mercury Pack tilbage i maj 2016. Den efterfulgtes af bl.a. Speed of Light, Dark Space og senest Stellar Pack som alle virkelig har været kollektioner, der med udgangen af året vil være kollektioner, man kigger tilbage på med et smil på læben.

Er Messi-siloen din foretrukne fra adidas? Shop hele sortimentet af Messi fodboldstøvler online med GRATISiD her!

Som afrunding på galaksetemaet har adidas' selvfølgelig gemt noget af det bedste til sidst - vel og mærke til den bedste. Den argentiske troldmands nye signaturstøvler "Space Dust" er tredje variant i rækken af Messi 16-støvler - og har for første gang siden Mercury Pack et radikalt to-delt design ift. farvevalg.

Den højteknologiske AgilityKnit-overdel er, i denne omgang, udarbejdet i en stærk mørkegrå variant med stjernelignende prikker i grøn. Det grønne tema fortsætter fra halvvejs nede på støvlen og munder ud i den velkendte ydersål, som med sin kromlignende konstruktion aldrig er noget man bliver træt af at kigge på. Med andre ord tages galaksetemaet til et endnu højere niveau end tidligere - og hvem troede egentlig dette var muligt...?

Bevares er Lionel Messi desværre skadet i øjeblikket hvorfor der går et par uger inden vi får ham, at se i de nye Messi 16 Space Dust fodboldstøvler. Til den tid kan der dog ikke være nogen tvivl om, at argentineren igen kommer til at skinne klarere end alle andre stjerner på himlen - det bliver i hvert fald ikke hans Space Dust fodboldstøvler der forhindrer ham.

Du kan allerede nu shoppe de nye Space Dust fodboldstøvler fra adidas på SPORTMASTER.dk. Uagtet prisniveau er de selvfølgelig tilgængelige med GRATISiD - så om du ønsker at få dit eget navn og flag eller argentinerens navn og flag på dine nye Messi-støvler så løser vi det. Du kan shoppe vores store udvalg af Messi 16 fodboldstøvler online lige her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo