Gå til forside

22. JULI, 2016

EN OPLØFTENDE OPDATERING TIL LIONEL MESSI PÅ MESSI 16+ PUREAGILITY

Den argentinske superstjerne har haft en hård sommer med landsholdsstop og skattesag. Vi håber og tror på, at farveopdateringen på hans signaturstøvler trods alt har kunnet give Messi et lille smil på læben! Tjek støvlerne ud her og shop dem nedenfor - både i voksen og børnestørrelser.

Da adidas op til EM-slutrunden introducerede Mercury Pack var det samtidigt introduktionen til en helt ny signaturstøvle til superstjernen Lionel Messi. En gevaldig opdatering fra 15.1-modellen hvor der er skruet op for både design og teknologier.

Messi-fan? Udforsk støvlerne online og shop dem med dag-til-dag levering.

Konstruktionen med PureCut Sock System, AgilityKnit overdel og specialkonstrueret knopsystem har støvlen i Mercury-udgaven været blandt de mest populære støvler over sommeren på SPORTMASTER.dk. Og vi forventer ikke umiddelbart, at efterspørgslen bliver mindre med Speed of Light-opdateringen hvor topmodellerne Messi 16+ Pureagility både er landet i voksen- og børnestørrelser.

Du kan shoppe hele sortimentet online netop nu med GRATISiD og få dem leveret fra dag-til-dag. Husk at dele dine billeder af dit fodboldgear på Instagram @vildmedfodbold og følg os på Snapchat på samme profil. Vi deler selvfølgelig de bedste billeder!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo