Gå til forside

12. APRIL, 2017

DET BEVIDSTE VALG. ADIDAS LANCERER NY Z.N.E-KOLLEKTION

I sin reneste form. Med materialer uden nogen former for farvestoffer eller andre kunstige materialer har adidas lanceret sin nyeste kollektion af Z.N.E-produkter - også kaldet "Zero-Dye". Læs mere nedenfor!

Med fokus på bæredygtighed, "rene" produkter - og ikke mindst mindre spild af vand - har adidas lanceret deres seneste kollektion af Z.N.E-produkter. Selvfølgelig med fokus på den ikoniske hoodie, som vi for første gang blev præsenteret for i efteråret 2016.

Navnet på kollektionen er "Zero-Dye" som i allerhøjeste grad repræsenterer det enorme fokus på bæredygtighed produkterne er i besiddelse af. Farven på såvel hættetrøjerne som shortsene er derfor i en farve vi vel allerbedst kan betegne som værende et lyst mix af creméfarvet og beige - men som ikke deso mindre er materialets HELT naturlige farve.

Vi stiftede for første gang bekendtskab med såvel Z.N.E som Athletics-produkterne tilbage i det tidligere efterår 2016 hvor det helt hvide look virkelig skabte opmærksomhed om den nye type træningstøj for alle typer af atleter. Specielt kendetegnet ved den ganske karakteristiske Z.N.E Hoodie, som med sin forholdsvist store hætte havde til formål at lukke atleterne ind i "zonen" hvor al fokus ligger på de mål og præstationer der lå forude.

Shop hele vores adidas Athletics-udvalg online her med dag-til-dag levering!

Den og de følgende kollektioner har sidenhen været enormt succes'er - og med det bæredygtige touch og element i "Zero-Dye"-kollektionen har adidas endnu en gang formået at skabe en god historie omkring deres kollektion af tøj der henvender sig til enhver type af sportsudøver - hvad end du er atletikudøver som Tori Bowie, tennisspiller som Coco Shillin eller Paul Pogba - verdens dyreste fodboldspiller.

Z.N.E. "Zero-Dye"-kollektionen er tilgængelig online allerede nu samt i få udvalgte butikker i København. Du kan se hele udvalget her. Husk at følg os på vores forskellige sociale platforme på Facebook samt på Instagram hvor du finder os på @sportmaster_dk.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo