Gå til forside

30. NOVEMBER, 2016

RØDT KAOS! ADIDAS LANCERER X16+ PURECHAOS OG X16.1 RED LIMIT

Ingen grund til, at gå ned på udstyr selvom vintersæsonen kalder. X16 i Red Limit skal nok give dig varme i fødderne. Læs mere om kaoskollektionen fra adidas i Red Limit-farverne nedenfor.

Bale, Suarez og senest Zlatan Ibrahimovic – bare for at nævne nogle af de største. Antallet af verdensstjerner der dagligt optræder i X16-modellerne fra adidas er voldsomt, om det er Purechaos-støvlerne eller 16.1-udgaverne. Støvler der siden introduktionen i Mercury Pack, i maj måned, absolut har manifesteret sig som værende en af de mest populære støvler på markedet.

Er X-støvlerne dit foretrukne støvlevalg? Shop hele udvalget af X16 fodboldstøvler online her med dag-til-dag levering!

Lanceringen af Red Limit-kollektionen er den femte i rækken af X-støvler som på tværs af siloer er produceret i farver der for mangeårige ”adidas-fans” må lede tankerne tilbage på ikoniske modeller som b.la. Predator Accelerator fra 1998 og Predator Mania fra 2002 som gjorde de rød/sorte farver legendariske for brandet med de tre striber.

Red Limit-modellerne tog i denne weekend ”over” fra Stellar Pack, som i godt og vel halvanden måned har siddet på fødderne af de største profiler rundt om i Europa. På netop Stellar Pack blev både Purechaos og 16.1-støvlerne udstyret med en ny type overdel. En overdel der både var blødere i materiale, men som ligeså havde en helt anden type overfladekonstruktion- og mønster end forgængerne i både Mercury-, Speed of Light- og Dark Space-modellerne.

Ikke desto har adidas valgt, at genimplementere den ”gamle” overfladekonstruktion med det mere dynamiske mønster – dog kombineret med den stadigt "nye" type materiale hvorfor du stadig får en strømlinet, men komfortabel speedstøvle hvad enten du vælger Purechaos-modellerne eller 16.1.

Ace, X eller Messi-fan? Hvad end du er til er Red Limit-kollektionen tilgængelig online på SPORTMASTER.dk netop nu. Husk at du også kan følge os på sociale medier på både Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os @vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo