Gå til forside

28. SEPTEMBER, 2016

X16+ PURECHAOS FORTSÆTTER I GALAKSETEMAET MED STELLAR PACK

adidas har siden EM-slutrunden haft galaksetema på deres støvlekollektioner med både Mercury Pack, Speed of Light samt Dark Space-kollektionen. På bedste vis rundes temaet af med introduktionen af bl.a. X16+ Purechaos i Stellar Pack. Allerede forelsket? Forudbestil dem nederst i artiklen..

Henover sommeren har adidas i allerhøjeste grad haft rullet det tunge skyts frem. Et utal af fede kollektioner med rummet og galaksen som overordnet tema rundes, i det store hele, af med introduktionen af Stellar Pack - og HVILKEN lancering!

Introduktionen til Stellar Pack bød derfor, selvfølgelig, på en opdatering af X16+ Purechaos, som ifølge os sjældent har stået skarpere. Kombinationen af hvid og guld er umulig, at hade - og når adidas tilmed vælger at konstruere en ny overdel på modellen, som både gør den blødere og mere visuelt lækker har der ikke været et øje tørt. Som tidligere findes X16+ Purechaos både i voksen- og børnestørrelser. Og det er os stadig et under, at det er lykkes adidas at lave en børnemodel der er så identisk med voksenmodellen ift. look, teknologier og konstruktion.

Måske er det også derfor, at X16+ Purechaos til børn lige nu er blandt de mest populære fodboldstøvler på SPORTMASTER.dk. Du kan nemlig forudbestille dem lige her så du er sikker på, at få et par når de officielt sættes i salg fra d. 30.09.16. Går du efteråret i møde med Stellar Pack-modellerne fra adidas? Lad os høre din mening om kollektionen på vores forskellige sociale platforme hvor du finder os på @vildmedfodbold på både Facebook, Instagram og Snapchat.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo