Gå til forside

23. SEPTEMBER, 2016

ET GYLDENT STREJF AF STJERNESTØV. ADIDAS LANCERER STELLAR PACK

Vi ligger hovedet på blokken med det samme. Farveopdateringerne på Ace 16+ Purecontrol og X16+ Purechaos er uden sammenligning de vildeste til dato. Med et strejf af guld og referencer til måne og stjerner byder vi varmt velkommen til Stellar Pack. Se mere til støvlerne nedenfor og forudbestil dem allerede nu på SPORTMASTER.dk!

Weekenden står for døren - og er der noget bedre end, at starte fredagen med en lancering som denne? Vi har siden vi første gang blev præsenteret for Stellar Pack glædet os som små børn til, at kunne dele kollektionen med jer. For vi vil gerne ligge hovedet på blokken og sige, at det er absolut er den stærkeste variant af både X16+ Purechaos og Ace 16+ Purecontrol som vi til dato har stiftet bekendtskab med.

Allerede forelsket i Stellar Pack? Forudbestil dem online her med GRATISiD.

Det hvide- og gyldne look, der gør sig gældende på begge siloer, har skarpe referencer til månen himlens glimtende stjerner og skal i allerhøjeste grad illustrere det galaktiske og uopnåelige. Designmæssigt har dette bestemt ramt plet - og stjernereferencerne har selvfølgelig direkte link de adidas-stjerner der til dagligt gør sig til i både kaos- og kontrolstøvlerne. Allerbedst personficeret ved kæmpestjerner som Gareth Bale og Paul Pogba.

Begge støvler får derfor selvfølgelig også debut i den kommende 2. runde af gruppespillet i Champions League. Og der er selvfølgelig ingen mere passende scene, at give lige netop disse støvler debut på fødderne af brandets allerstørste stjerner, som derfor afløser sommerens store historie - nemlig Speed of Light.

Rent teknologisk er der intet nyt "under stjernerne" for adidas hvorfor, at både Purechaos og Purecontrol byder på nøjagtigt samme egenskaber som med tidligere farver. Imidlertid er der dog en lille ændring på X16+ Purechaos, som er værd at have in mende...

Støvlens overdel er nemlig ændret både i udtryk og materiale og har faktisk nu fået sig en smule blødere overdel, som ej heller byder på samme mønster/teksturering som det har været tilfældet på lanceringsfarven i Mercury Pack samt i Speed of Light-udgaven.

Selvfølgelig, fristes man til at sige, er netop det førnævnte mønster erstattet af en form for belægning af stjerner der er indkorpereret i støvlens mere læderagtige overdel - når man vel og mærke sammenligner de tidligere varianter med den nye Stellar Pack-udgave.

Der skulle noget helt specielt til for, at overgå Speed of Light-kollektionen - men vi må tage hatten af for adidas. For det er i allerhøjeste grad lykkedes - og lidt mere til. Sjældent har støvler fået så mange af vores medarbejdere til at spærre øjnene op og det bliver med sikkerhed støvler der ryger som varmt brød. For at være sikker på, at få et par kan du nemlig allerede forudbestille støvlerne på SPORTMASTER.dk med GRATISiD. Støvlerne frigives d. 30.09.16. Er du lige så tilfredse med støvlerne som vi er? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram eller følg os på Snapchat @vildmedfodbold hvor vi tager dig med bag kulisserne i vores daglige fodboldlir.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo