Gå til forside

11. JULI, 2016

SKABT TIL AT VÆRE HURTIG. ADIDAS LANCERER SPEED OF LIGHT

Speed of Light-kollektionen fra adidas er inspireret af de glimt der skabes når der eksperimenteres med, at bryde lysets hastighed. Med disse ord har adidas' seneste kollektion af støvler set dagens... lys! Kollektionen byder på farveopdateringer af både PureChaos, PureControl og Pureagility. Se mere til støvlerne lige nedenfor!

Netop som EM-feberen så småt er ved, at lægge sig er de store lanceringer tilbage for fuld flor. Med introduktionen af adidas' Speed of Light Pack har vi, at gøre med en kollektion af støvler udover det sædvanlige. En kollektion, som vi rent faktisk allerede har set en lille teaser for under selve slutrunden - samt under Copa America Centenario.

Der er selvfølgelig tale om de nøjagtigt samme støvler, men kontrastfarverne på de respektive støvler i X, Ace og Messi-kollektionerne er nemlig nu dem der er de fremtrædende grundfarver. Og det kan vi kun bifalde er blevet tilfældet!

Lad os først og fremmest tage et kig på adidas' første støvle uden snørrebånd, som blev præsenteret tilbage i januar. Nemlig Ace 16+ PureControl, som nu i sin femte farveriant står helt uhyggeligt skarpt. Med opdateringen i 'Solar Yellow' har adidas i allerhøjeste grad formået, at skabe en iøjnefaldende støvle, som smelter fantastisk sammen med støvlens innovative teknologier. Og hvor har vi dog glædet os til, at kunne vise jer et pragteksemplar som dette siden vi så støvlen første gang...

Har du derfor endnu ikke fået testet Primecut-silhuetten, samt teknologier som SprintFrame-konstruktionen og den NSG-beklædte Primeknit-overdel gør du dig selv en alvorlig god tjeneste ved, at få testet Ace 16+ Purecontrol i Speed of Light-udgaven.

adidas' dedikerede støvle til superstjernen Lionel Messi har også i sin anden farvevariant siden lanceringen formået at løfte sig til et nyt niveau, hvis du spørger os. Vi tager på ikke munden for fuld ved, at kalde støvlerne for en af de mest komfortable vi nogensinde har prøvet.

Shop hele sortimentet af Messi 16-støvler online på SPORTMASTER.dk. GRATISiD på HELE sortimentet!

Et statement vi kan stå inde for grundet den uhyggeligt bløde AgilitySkin-overdel hvor adidas' og Messi i udviklingsprocessen virkelig har ramt plet. Og man har altså ikke ramt mindre plet denne gang i forhold til støvlens nye look rent farvemæssigt. Og så må vi tilstå, at det er svært at få øjnene fra den blåchrome ydersål...

Sidst, men ikke mindst er farve nummer to i rækken af PureChaos-støvler også et kig værd - faktisk meget mere end det. Den røde X16+ PureChaos er har været blandt de allermest populære støvler på SPORTMASTER.dk siden de kom i salg hvor der ikke gik mange dage før end, at vi måtte melde udsolgt. Med opdateringen hvor den røde farve fra Techfit-kraven på Mercury Pack-udgaven nu pryder hele støvlens overdel forventer vi bestemt ikke, at efterspørgslen bliver mindre.

Med den tilbagevendte SprintFrame-konstruktion kombineret med den NSG-beklædte overdel og det ret så vellykkede lacecover gør støvlen til en af årets højdepunkter indtil nu - både designmæssigt og rent innovativt.

Speed of Light-kollektionen fra adidas lander i webshoppen FREDAG D. 15. JULI hvor HELE sortimentet selvfølgelig bliver tilgængeligt med GRATISiD. Måske du kan fornemme det, men vi er ganske tilfredse med seneste skud på stammen fra adidas - deler du vores begejstring? Lad os høre din ærlige mening på Facebook, Instagram eller Snapchat hvor du finder os på 'Vild med fodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo