Gå til forside

25. SEPTEMBER, 2018

pastelfarvede fodboldstøvler. adidas introducerer 'spectral mode' pack

Når rollerne byttes om. For første gang nogensinde har adidas ladet deres forskellige Tango-sneakers være inspirationen for farvevalget på ”Stribernes” fire forskellige typer fodboldstøvler. Resultatet er ’Spectral Mode’ Pack. Læs mere om kollektionen nedenfor!

…Pastel-farvede fodboldstøvler? Ja, du har set helt rigtigt. Med introduktionen af det seneste drop fra adidas, ved navn ’Spectral Mode’ Pack, har brandet med de tre striber introduceret en kollektion der på mange måder adskiller sig fra hvad man normalt ser af designs på fodboldstøvler – og ligeså inspirationskilden bag designet.

Siden adidas, for et par år, siden re-introducerede deres Tango-logo på kollektioner af både tøj og sko har disse fyldt mere og mere i måden adidas lancerer nye fodboldstøvlekollektioner. Dog altid med støvlerne som 1. prioritet. Med ’Spectral Mode’ er der ikke desto mindre lavet om på dette, da man har ladet farver på diverse sneakers være inspirationen til de respektive støvledesigns.

 KOLLEKTIONEN FINDES FYSISK I 9 FORSKELLIGE BUTIKKER. SE UDVALGET AF ADIDAS 'SPECTRAL MODE' PACK I DIN LOKALE SPORTMASTER:

FISKETORVET - FIELDS - RØDOVRE - LYNGBY STORCENTER - AARHUS STRØGET - STORCENTER NORD - KOLDING STORCENTER - AALBORG STORCENTER - HERNING CENTER

Det har blandt udmøntet sig i et par turkisblå COPA 18, et par grå Nemeziz, en helt clean hvid X18 – og ikke mindst en lyserød Predator, som må siges at være støvlen der er løbet med de fleste overskrifter i lanceringen af ’Spectral Mode’.

Og ikke nok med at de respektive typer fodboldstøvler fra adidas linker op til forskellige sneakers, så er der i allerhøjeste grad også tænkt over farverne på støvlerne ift. de nogle af de respektive adidas-klubbers nye trøjer.

Med største ”selvfølgelighed” er Predator-frontfiguren Paul Pogbas nye lyserøde støvler matchende til Uniteds nye udebanetrøje, mens at Gareth Bales hvide X matcher Real Madrids hjemmebanetrøje. Udover det matcher Nemeziz-støvlerne til Juventus nye udebanetrøje, mens at den noget underspillede COPA 18-støvle har klare synergier til Bayerns ret så elegante udebanetrøje.

Der er derfor intet der ser ud til at være overladt til tilfældighederne med lanceringen af ’Spectral Mode’ Pack – og modtagelsen af den noget så karakteristiske kollektion har da også været overvejende positiv. Du kan fra d. 25. september 2018 shoppe kollektionen af både støvler, sneakers og indendørssko online på SPORTMASTER.dk samt i udvalgte butikker. Husk samtidig at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo