Gå til forside

11. JUNI, 2017

X OG ACE FULDENDER ADIDAS DUST STORM PACK

Nemeziz var første del af introduktionen til Dust Storm Pack fra adidas. Kollektionen fuldendes nu af farveopdateringer på ACE 17 samt introduktionen til den opdaterede X-silo - nemlig X17. Læs mere nedenfor og shop den nye kollektion med dag-til-dag levering!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at introduktionen af den seneste innovation fra adidas, ved navn Nemeziz, er støvlen der løber med langt de fleste overskrifter i disse tider. Ikke desto mindre er der også netop introduceret en farveopdatering på ACE 17-serien samt en mindre teknologisk opdatering på X-serien der gør, at vi fremover kan kalde den for X17. Med alle de forskellige nye introduktioner samt opdateringer kan vi derfor koge det hele sammen og introducere den samlede "Dust Storm Pack" fra adidas.

adidas' seneste innovative bud på en fodboldstøvle. Læs mere om Nemeziz 17+ 360Agility lige her!

På tværs af de tre siloer er hvid den altoverskyggende farve - på Nemeziz og ACE akkompagneret af sorte og gule nuancer, mens det på X17 er sølv/grå og turkis der "smelter sammen" med det hvide look. Og helt ærligt - hvem elsker ikke hvide fodboldstøvler!?

På ACE 17-serien af støvler er der, som nævnt ovenfor, kun sket opdateringer på farvekombinationen - og indeholder derfor de nøjagtigt samme teknologier som vi har været bekendt med siden introduktionen af den 100% opdaterede udgave tilbage i februar. Den snørreløse Primeknit-overdel med NSG-teknologi, SprintFrame, TechFit-konstruktion og PureCut Sock System er derfor stadig overskrifterne når snakken falder på ACE 17+ Purecontrol. Dust Storm-varianten er dog selvfølgelig tilgængelig i ALLE prispunkter til både børn og voksne, som du kan se lige her!

Nysgerrig på adidas' Dust Storm Pack? Udforsk hele kollektionen i vores univers lige her!

Selvom introduktionen af Nemeziz-støvlerne er løbet med langt størstedelen af opmærksomheden den sidste tid må man dog absolut ikke glemme serien af "kaosstøvler" fra adidas - også kendt som X. Efter en levetid på godt og vel et år er X16 dog nu blevet erstattet af X17, som på trods af samme silhuet og næsten identiske egenskaber dog har fået sig en opdateret perforeret overdel.

En Speed Skin-overdel der, først og fremmest, giver et markant andet look på støvlerne, men som stadig ved hjælp af de skjulte snørrebånd, NSG-teknologien og de belagte 3D-knopper sørger for, at dit touch er helt optimalt når du ifører dig X17+ Purespeed.

Også X17-serien i Dust Storm Pack er selvfølgelig tilgængelige i en lang række forskellige varianter til både børn og voksne.

Hvilken af støvlerne fra Dust Storm Pack er din favorit? Går du med ACE 17, X17 eller er den spritnye Nemeziz den foretrukne? Hele kollektionen er tilgængelige netop nu med GRATISiD som du kan shoppe lige her. Lad os høre din mening om de nye støvler på vores forskellige sociale platforme på FacebookInstagram - eller tilføj os på Snapchat på brugernavn 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo