Gå til forside

20. MARTS, 2018

Nye UDEBANETRØJER TIL ADIDAS-HOLDENE DER SKAL TIL VM I RUSLAND

Sommerens helt store sportsbegivenhed står for døren. Inden længe går det løs ved VM i Rusland og adidas har netop gjort en lang række af deres VM-nationer klar med nye trøjer. Se alle de nye udebanetrøjer fra adidas lige her!

Det bliver én stor fodboldfest når VM-slutrunden i Rusland sparkes i gang i midten af juni. Som det brand der er repræsenteret på flest nationers trøjer ved sommerens slutrunde, kommer det tyske brand til at være mere end bare almindeligt synlige når de iøjnefaldende designs kommer til udtryk på lande som Argentinas, Tysklands, Belgiens og Spaniens nye udebanetrøjer.

Hvis vi i første omgang tager et kig på Argentinas nye udebanetrøjer, så ledes tankerne med det samme tilbage på 1993 hvor de gamle Equipment-detaljer fra fashion-kategorien var på sit højeste. Den meget retroinspirerede udebanetrøje til Lionel Messi og co. er derfor absolut en af vores favoritter af alle de nyligt introducerede VM-trøjer. 

retroinspirerede designs...

Som regerende verdensmestre kommer Tyskland selvfølgelig også til Rusland med en hvis favoritværdighed – og er ligesom Argentina også udstyret med en lang række gamle Equipment-detaljer, og farver, som er indkorpereret i trøjen.

 

Den turkisgrønne farve er en ikonisk adidas-farve og de skarpe vinkler og afvigelser i trøjens mønster er en ægte vinder værdig! Du kan finde hele vores udvalg af Tyskland-trøjer på sportmaster.dk lige her!

Leder vi fokus videre på en anden VM-favorit, så er Spanien utvivlsomt også blandt de nationer som må forventes at være med til det allersidste når turneringen for alvor skal finde sin afgørelse.

Spaniens nyligt lancerede udebanetrøje tager sin inspiration fra 80’erne med meget dominerende mønstre, som kombinerer den grå grundfarve med lyseblå nuancer og mønstre som bunder i nogle af Spaniens tidligere lyseblå udebanetrøjer, som f.eks ved VM i 2010. Er Spanien din favorit til VM-titlen? Find deres hjemmebane- og udebanetrøjer samt merchandise lige her og bliv VM-klar.

En ”dark horse” i feltet af favoritter til VM-titlen er, i vores øjne, Belgien. Forventningerne var allerede store til EM i 2016 – vel og mærke uden at potentialet blev forløst 100%. Med så store profiler som Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne og Dries Mertens SKAL belgierne, på papiret, være med til det allersidste.

Og ligesom at spillerne individuelt er blevet bedre siden den sidste slutrunde, ja så er trøjerne ganske parallelt også forbedret markant i de forskellige designs. Ligesom på de førnævnte trøjer er der en masse retroinspirerede detaljer og farver som dominerer trøjerne – om end at lige netop Belgiens udebanetrøje faktisk er lavet på en skabelon fra en helt almindelig teamsport-trøje fra adidas. Ikke desto mindre kan trøjen VIRKELIG noget rent visuelt og bliver helt sikkert en af de mest iøjnefaldende til slutrunden i Rusland.

Udover de fire ovennævnte trøjer og nationer har adidas også lanceret nye udebanetrøjer til andre lande som Japan, værtslandet Rusland, Mexico, Egypten, Colombia og ikke mindst vores naboer fra Sverige. Du kan se hele vores udvalg af VM-trøjer fra adidas lige her – hvor du selvfølgelig har mulighed for originalt tryk til en lang række spillere fra hver nation. Hvilken af trøjerne er den fedeste ifølge dig? Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo