Gå til forside

8. JANUAR, 2019

Adidas lancerer deres nyeste bud på en Black Pack. VELKOMMEN TIL ARCHETIC PACK

Vi har sagt det før – og siger det gerne igen. ”Black Packs” går aldrig af mode. Adidas’ seneste af slagsen er døbt ’Archetic Pack’ og netop lanceret. Læs mere nedenfor og shop kollektionen allerede nu!

Et nyt år betyder nye lanceringer. Traditionen tro er adidas derfor klar med endnu en versionering af sorte fodboldstøvler, som i denne ombæring er døbt ’Archetic Pack’. En kollektion af fodboldstøvler som udelukkende indeholder farveopdateringer af eksisterende modeller – nærmere betegnet X18, Nemeziz, Predator og ikke mindst COPA 19.

Den første sorte COPA 19.1

Ved introduktionen af 'Initiator Pack' fra november var det samtidigt ”relanceringen” af COPA-serien, som nu er fuldt på højde med de tre resterende modeller ift. teknologier og innovation, samt marketingmæssigt – og faktisk også er blevet synlige på de største stadions rundt om i Europa. COPA 19 i ’Archetic Pack’ er derfor første gang at støvlerne introduceres i en helt sort udgave. En kombination som ganske givet tiltaler den klassiske COPA-spiller lidt mere end den champagnefarvede lanceringsfarve, som vi så i forbindelse med ’Initiator Pack'.

...Samme farvevalg på COPA 19 og X 18

Som komplimentærfarve på COPA-serien har designerne hos adidas valgt blå. En farve/detalje som kommer til udtryk på støvlens knopper samt i de reflektive adidas-striber på på støvlens yderside. Netop denne komplimentærfarve er også valgt på X-serien, som er brandets speedstøvle der signalerer maksimal fart og acceleration. Her kommer farven ligeså til udtryk på støvlens knopper samt på X-logoet på støvlens hælkappe.

Et nærmere kig på Predator 19.1 og Nemeziz...

Ser vi nærmere på de to resterende modeller i adidas’ kabinet af støvler så er den sorte grundfarve, på både Predator og Nemeziz-modellerne, kombineret med røde kontraster. En kombination der i vores øjne, med afstand, er lykkedes bedst på Predator’en.

Nøjagtigt som på de to førnævnte modeller er den røde komplimentærfarve brugt på støvlens knopper, samt på ydersiden af støvlens Controlskin-overdel og giver et vanvittigt skarpt udtryk, som med sikkerhed bliver en af de mest populære Predators i løbet af vinteren og foråret 2019.

Se hele sortimentet af adidas 'Archetic Pack' online på SPORTMASTER.dk lige her. 

’Archetic Pack’ er allerede nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk i alle prisklasser – og til både børn og voksne. Husk at du online hos SPORTMASTER altid har mulighed for GRATISiD på hele vores sortiment af støvler og indendørssko. Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo