Gå til forside

17. NOVEMBER, 2016

EN MODERNE KLASSIKER. VELKOMMEN TIL COPA 17.1.

Et omtåleligt emne. Kan man røre en legende som Copa Mundial og gøre den ikoniske model tilpas tidsvarende de moderne teknologier og looks? Svaret er ja. Velkommen til adidas COPA 17.1 "Red Limit".

En sand original i moderne forklædning. Alle fodboldspillere - ung som gammel - har en holdning til Copa Mundial. En legende i fodboldverdenen, som der ikke er ændret på siden introduktionen tilbage i 80'erne, har fået en moderne overhaling - med navnet COPA 17.1.

Ret skal være ret. Overskriften er stadig den samme hvad end der tales om legenden Copa Mundial eller COPA 17.1. Komfort er i højsædet hvor den ultrabløde overdel i kængurulæder giver dig en fornemmelse af, at støvlen har siddet på dine fødder for altid. Med andre ord - det er stort set ikke en støvle du behøver spille til!

Se vores store udvalg af adidas Copa fodboldstøvler.

De mest radikale tilføjelser der er sket på COPA 17.1 og som gør den til en teknologisk tidssvarende støvle, findes mest af alt omkring implementeringen af både SprintFrame samt en Compression Tongue og Ortholite Sockliner.

SprintFrame-konstruktionen er et velkendt element på adidas-støvler, som b.la. har været at finde på Ace 16-silhuetten siden introduktionen tilbage i februar '16. På COPA 17.1 er lige netop SprintFrame et kærkomment element da det virkelig er med til, at gøre støvlen mere strømlinet, smallere og dynamisk i sit udtryk.

Sidst, men ikke mindst kan man diskutere den noget karakteristiske Compression Tongue, som er MEGET markant ved første øjekast på adidas' nye silo. I forhold til locked down fit fortjener den VIRKELIG anerkendelse for den løfter virkelig støvlens fit og komfort til øverste hylde. 

En lille bet er dog måske at pløsen går så langt op over vristen, som det er tilfældet - hvor man faktisk kommer lidt i tvivl om hvorvidt man vil folde den ned over snøren, som med den klassiske Copa Mundial eller om man vil lade den sidde som konstruktionen mener den skal...

Skal vi være helt ærlige var vi lidt i tvivl om hvilket ben vi skulle stå på omkring COPA 17.1 da vi første gang blev præsenteret for den. Ikke desto mindre er den i allerhøjeste grad vokset på os og mener absolut den har sin berettigelse som en moderne udgave af legenden Copa Mundial. Deler du vores holdning til den nye silo fra adidas? Lad os høre din mening på Facebook og Instagram - eller send os et snap med din mening på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo