Gå til forside

5. SEPTEMBER, 2016

ADIDAS LANCERER NY CHAMPIONS LEAGUE BOLD

En lysende stjerne på himlen! adidas har lanceret den nye Champions League-bold der skal anvendes i det forestående gruppespil. En bold med personlige hilsner fra nogle af de største stjerner i fodboldverdenen! Nysgerrig? Læs mere nedenfor og shop bolden med dag-til-dag levering...

Om ganske kort tid står der igen Champions League på menuen - b.la med F.C København som deltager i europæisk klubfodbolds fineste selskab. Allerede i PlayOff-fasen så vi første glimt af den nye bold, som i hele efteråret skal anvendes på de allerstørste areaner rundt om i Europa - og for ganske nylig blev bolden så for alvor officiel i forbindelse med lodtrækningen til gruppespillet.

En bold der i til 2016/17-gruppespillet, i sin konstruktion, er 100% identisk med den forgangne sæsons ift  antal paneler og udarbejdelse. Designet, derimod, skyder i en helt anden retning end tidligere og formår, at indkorperere nogle af de allerstørste stjerner i europæisk fodbold.

Bolden er nemlig præget af en del forskellige indskriptioner fra forskellige topspillere, som alle går godt i spænd med det overordnede budskab fra adidas over sommeren - nemlig "First Never Follows". De forskellige indskriptioner repræsenterer de forskellige spilleres primære egenskaber som individer hvorfor Gareth Bales budskab hedder "Faster than a bullet", Özils er "Play your life, I play mine" hvortil Toni Kroos og James Rodriguez følger op med henholdsvis "Controlling the game is everything" og "Creativity wins".

Stærke budskaber fra nogle af de største profiler i fodboldverdenen! De forskellige indskriptioner pryder et design der ellers er bygget op omkring klassiske hvide paneller hvortil de velkendte stjerner på Champions League-bolden til dette efterår er lavet i mørkegrøn. Paneler der, udover et fedt design, ligeså er konstrueret med en 3D-tekstureret overflade, som sikrer optimale forhold et godt touch på bolden i både vådt og tørt vejr.

Den nye Champions League-bold tages for alvor i brug til den første gruppekamp d. 13. september - men er det den fedeste Champions League-bold til dato? Du kan shoppe bolden lige her på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering. Husk, i øvrigt, at du kan følge os på sociale medier @vildmedfodbold på Instagram og Snapchat samt på SPORTMASTER - Vild med fodbold på Facebook.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo