Gå til forside

19. MAJ, 2017

FORTIDEN INSPIRERER FREMTIDEN. ADIDAS OG BAYERN MÜNCHEN LANCERER NY HJEMMEBANETRØJE

Et retroinspireret look - med blik for fremtiden. Bayern München og deres mangeårige samarbejdspartner fra adidas har lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje frem imod 2017/18-sæsonen. Tjek den ud her!

Höeness, Beckenbauer, Müller - og vi kunne blive ved. Måske ikke navne der klinger helt så godt hos den fodboldgale teenager i året 2017 - men der er ikke desto mindre tale om nogle sande legender når snakken falder på bl.a. disse tre veteraner.

Shop hele vores Bayern München sortiment online her! STORE besparelser på 2016/17-trøjer!

Hver især har de været med til, at skrive historie for Bayern München op igennem 70'erne. Og netop dette årti, og trøjerne som d'herrer dengang optrådte i, danner inspiration for den hjemmebanetrøje som Bayern München-mandskabet anno 2017/18 skal forsøge at erobre endnu flere titler i.

Forud for sæsonens sidste hjemmekamp mod SC Freiburg har adidas og klubben fra Allianz Arena nemlig lanceret klubbens nye hjemmebanetrøje. Selvfølgelig, fristes man til at sige, er trøjen rød, mens at de retroinspirerede elementer træder frem i form af den hvide crew neck, hvide detaljer på ærmerne samt de tynde, hvide vertikale striber der går på langs af trøjen.

I nakken af trøjen er der igen fundet plads til klubbens altoverskyggende motto "Mia San Mia" - groft oversat til dansk: "Vi ved hvor vi kommer fra, hvem vi er, og hvad vi stræber efter".

Til den kommende sæsons hjemmebanetrøje er der samtidigt givet comeback til røde shorts, som selvfølgelig akkompagneres af de klassiske røde strømper. Og sidst, men ikke mindst er det værd at pointere at det klassiske tryk der igennem en længere årrække har figureret på Bayern-trøjerne fortsætter til den kommende sæson. Originalt tryk der selvfølgelig er tilgængeligt på SPORTMASTER.dk allerede fra dagen de kommer i salg.

Bayern München tager, som nævnt, allerede deres nye trøje i brug til hjemmekampen og mesterskabsfesten d. 20. maj - men fra d. 25. maj går trøjen i salg på SPORTMASTER.dk - og leveres selvfølgelig med dag-til-dag levering. Hvem skal på ryggen af din trøje? Og hvem håber du klubben signer til den kommende sæson? Lad os høre din mening på Facebook og Instagram - eller send tilføj os på Snapchat på 'vildmedfodbold' og fortæl os din ærlige mening.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo