Gå til forside

25. MAJ, 2017

BEVÆGELIGHED. MOBILITET. ADIDAS LANCERER NY STØVLEMODEL VED NAVN NEMEZIZ

Innovationen tages til et hidtil uset niveau med introduktionen af adidas' nyeste støvlesilo. Navnet er Nemeziz - en støvle til den ægte #CREATOR. Bliv klogere lige nedenfor og FORUDBESTIL dem allerede nu.

For at skabe fremtiden må man indimellem tage inspiration fra fortiden. Støvlen til den type spiller der, mere end nogen andre, repræsenterer bevægelighed, smidighed og mobilitet har set dagens lys. Et værktøj der vækker et af de mest velkendte ritualer i sportsverdenen "til live" - brugen af sportstape. For forøget fysisk og mental styrke.

Forudbestil de nye Nemeziz-støvler allerede nu - i både små og store størrelser til børn og voksne!

Resultatet er Nemeziz - designet til spillets mest agile og bevægelige spillere. Uden fortilfælde. Alle støvlens elementer er derfor skabt for at opfylde spillernes krav til en støvle med bevægelighed for at kunne dominere mest muligt.

Støvlen er derfor bygget op omkring høj komfort, unik tilpasningsevne fra første gang du træder ned i støvlen og lockdownfit på enorm højt niveau.

360AGILITYBANDAGE/TORSIONTAPE

Det, i vores øjne, mest fremtrædende og interessante element i og omkring Nemeziz er anvendelsen af den meget specielle tape/bandage der, helt overordnet, kan betegnes som 360AGILITYBANDAGE. Netop denne teknologi er indeholdene den specielle 360TORSIONTAPE som i meget høj grad er med til at sikre det lockdownfit der skal til for, at kunne "lykkes" med en støvle HELT uden snørrebånd.

Samtidigt med støvlens overdel er området omkring in-steppet også et uhyggeligt vigtigt element ifm. lockdownfit. Her har adidas implementeret en helt ny "kravekonstruktion" kaldet Dual-Lock Collar som sikrer at din fod og ankel er "på plads" ligegyldigt hvor eksplosivt et retningsskift du foretager dig.

TORSIONFRAME/TORSIONRIBS

Nemeziz-støvlen byder samtidigt også på en spritny ydersål i et ultralet materiale, som adskiller sig ganske markant fra hvad vi tidligere har stiftet bekendtskab med fra adidas. Inkluderet i selve TORSIONFRAME finder du, omkring midtfoden, nemlig to barrer kaldet TORSIONRIBS som har enorm betydning for accelerationsevne og retningsskift.

AGILITYKNIT 2.0

En teknologi som vi tidligere har haft stiftet bekendtskab med - men som omkring Nemeziz er udviklet i en 2.0-udgave. AgilityKnit-materialet har hidtil været at finde på Messi-siloen og repræsenterer på rigtig mange måder det samme - bevægelighed og agilitet. Materialet er mindst lige så blødt som tidligere, men byder i vores øjne på et mere direkte touch på bolden og en større letvægtsfølelse end det var tilfældet med Nemeziz' forgænger. For ja, Messi-siloen udgår fra dags dato og erstattes med Nemeziz...

Derfor er Lionel Messi naturligvis også frontfigur for den nye Nemeziz-silo. Men hvor hans tidligere signatursilo var dedikeret udelukkende til ham og det unge "Team Messi" er Nemeziz båret af flere store, store profiler som bl.a. Roberto Firmino, Renato Sanches - og ikke mindst danske Kasper Dolberg.

Det her er helt ærlig snak - og nej vi forsøger ikke at pakke noget ind. Vi har haft testet støvlen i et par måneder og har været imponerede fra dag 1. Kombinationen af en laceless-overdel der giver den rene sparkeflade, det bløde AgilityKnit 2.0-materiale og 360AGILITYBANDAGE samt en optimeret ydersål rammer fuldstændig plet ift. den type spiller som støvlen henvender sig til - nemlig "THE CREATOR". Støvlerne kan allerede nu FORUDBESTILLES på SPORTMASTER.dk med GRATIS navn, nummer og flag og vil blive afsendt d. 1. juni 2017. Hvad er dit indtryk af Nemeziz-støvlerne? Lad os høre din mening på FacebookInstagram og Snapchat. På Snapchat finder du os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo