Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

29. NOVEMBER, 2016

MAN SKULLE TRO DEN VAR TIL DOLBERG…

Red Limit lanceringen fra adidas har selvfølgelig også givet Messi-siloen en makeover. En makeover der, ikke desto mindre, må tiltale en hvis dansker der er ”Backed By Messi”. Læs mere om Messi 16+ Pureagility ”Red Limit” nedenfor!

Kasper Dolberg må slikke sig om munden! Det skal vi være helt ærlige og tilstå var det første vi tænkte, da det danske wonderkid blev offentliggjort som en del af ”Backed by Messi” – og dermed også havde til udsigt at skulle spille i Red Limit-udgaven af Lionel Messis signaturstøvler.

Allerede forelsket i Messi-modellerne i Red Limit-farverne? Shop kollektionen her med dag-til-dag levering.

En støvle der, kort sagt, kan konstateres at være det næsten perfekte match til både Ajax- og Danmark-trøjerne som Kasper Dolberg, i denne sæson, må siges at have slået sit navn fast i – endda i voldsom grad i den hollandske Æresdivision.

Med introduktionen af Red Limit-udgaven i Messi-modellen er det samtidigt lanceringen af farvevariant nr. 4 siden vi sommer, for første gang, blev præsenteret for Messis signaturstøvler. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at superstjernen selv ikke foretrækker PureAgility-modellerne, men i stedet 16.1-udgaven.

Shop hele vores store udvalg af adidas fodboldstøvler lige her! Spar b.la. 30% på Speed of Light-kollektionen.

Modeller der på rigtig mange områder er identiske – b.la. ift. det meget bløde AgilityKnit-materiale. Den store forskel ligger selvfølgelig i overfladekonstruktionen hvor ”lacecoveret” på Pureagility, mest af alt, designmæssigt skiller sig markant fra 16.1. Tilmed er det implementerede Purecut Sock System selvfølgelig også et væsentligt element i sammenligningen af Pureagility og 16.1.

Kort fortalt er det dog ingen fornærmmelse, at kalde 16.1 for en mere ”skrabet” udgave af Pureagility hvor Purecut Sock System, samt lacecoveret er ”barberet” væk for, at have fuldt fokus på Agility-delen og bevægelseselementet i støvlen. Og her er det absolut vigtigt, at påpege at der på ingen måde er gået på kompromis.

Er du ”Messi-mand” når det kommer til støvler? Red Limit-kollektionen, inkl. Messi-kollektionen, er tilgængelig netop nu på SPORTMASTER.dk hvor hele sortimentet selvfølgelig er tilgængeligt med GRATISiD. Du kan shoppe hele kollektionen her – og selvfølgelig holde dig opdateret med vores daglige fodboldlir på sociale medier hvor du finder os på @vildmedfodbold.