Gå til forside

14. NOVEMBER, 2016

OPLADNING TIL CONFEDERATIONS CUP. ADIDAS LANCERER KRASAVA MATCHBALL

En russisk rubin. Med introduktionen af Krasava hylder adidas det smukke fodboldspil med metaforiske hentydninger til en af de smukkeste ædelstene. Nysgerrig? Så læs og se mere nedenfor.

Der kan argumenteres for at det, halvandet år før turneringsstart, er en smule tidligt at tage hul på VM-feberen. Vi er tilbøjelig til at sige ja - men ikke desto mindre er der "kun" godt og vel et halvt år til Confederations Cup der, som altid, fungerer som opvarmningsturnering til VM. Og med den netop lancerede officielle kampbold til præcis den turnering er der, om man vil det eller ej, allerede taget en lille smul hul på VM-feberen... Men selvfølgelig også kun en lille smule!

Er adidas fodbolde blandt dine favoritter? Shop vores store udvalg af adidas fodbolde lige her!

"Krasava" er navnet på den nye Official Matchball fra adidas, som det tyske sportsbrand har lanceret helt specielt til den forestående turnering der skal afvikles næste sommer. En turnering der har alle de kontinentale mestre på deltagerlisten - inkl. Mexico og selvfølgelig Rusland der som værtsland automatisk er med.

Bolden i sig selv repræsenterer nemlig noget helt essentielt for Rusland - nemlig rubiner hvis ikoniske "konstruktion" er forsøgt implementeret i det røde mønster der er, at finde på bolden. Og ikke nok med, at det repræsenterer noget overdådigt og ekstravagant - så har den også metaforiske referencer til juvelen i spillet, nemlig bolden.

Og så er der selvfølgelig navnet. Ordet "Krasava" er nemlig, i forlængelse af snakken om det smukke og ekstravagante, den ultimative betegnelse man kan give et hold såfremt der spilles med kreativitet og flair som i sidste ende betyder en smuk performance. En betegnelse der ganske ofte bruges af russiske sportsfans på tværs af sportsgrene.

Boldens teknologiske konstruktion er bygget "ovenpå" succeser som Beau Jeu og Fracas som siden begyndelsen af 2016 har været heftigt anvendt - selvfølgelig kulminerende med EM-slutrunden i sommer - men som altså nu har fået nye klæder. Den officielle kampbold lander online snarest på SPORTMASTER.dk hvor du selvfølgelig kan shoppe den med dag-til-dag levering - eller sørge for, at tiføje den til en eventuel ønskeliste til jul? Kun du bestemmer..

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo