Gå til forside

30. JUNI, 2017

ADIDAS LANCERER EKSKLUSIV NEMEZIZ-FARVE TIL MESSI

En farve dedikeret til manden hvis spillestil ligger til grund for udarbejdelsen af Nemeziz. Læs mere om den eksklusive Nemeziz-farve til Lionel Messi nedenfor!

I mere eller mindre en måned har Nemeziz gjort sit indtog på fodboldstøvlemarkedet og, for adidas' vedkommende, igen skabt et produkt der rykker ved hvor innovativ en fodboldstøvle kan være. Ideen og tilblivelsen af Nemeziz-støvlerne skal dog findes for godt og vel to år siden, da Barcelona mødte Juventus i Champions League-finalen i Berlin. En kamp Barcelona vandt med 3-1 - selvfølgelig med Lionel Messi i en hovedrolle, selvom det ikke blev til mål fra hans eller så målfarlige fødder.

Creative Director hos adidas Football, Sam Handy, har nemlig siden introduktionen af Nemeziz-støvlerne fortalt at hans idé til støvlerne kom til live efter den kamp hvor den lille argentiners præstation inspirerede ham med den velkendte bevægelige stil og aktioner fra 0 til maks på splitsekunder - med afgørende aktioner til følge. Præstation i netop den kamp skabte samtidigt en relation til måden hvorpå man i andre typer idræt taper sine ankler og hænder op, men stadig bevarer den maksimale mulighed for bevægelse. Og ja, to år senere var Nemeziz offentliggjort.

Ergo har Lionel Messi haft en alvorlig fod med i tilblivelsen af Nemeziz. Og når det vel og mærke gik udover "produktionen" af den dedikerede Messi-silo var det selvfølgelig på plads med en eksklusiv farve til Messi.

Se vores udvalg af adidas fodboldstøvler lige her!

En ganske afdæmpet en af slagsen, som dog lives betragteligt op af detaljen på 360Agility-bandagen som, i stedet for at have "NEMEZIZ" påskrevet, selvfølgelig har argentinerens navn på. Selve bandagen er 100% identisk med materialet brug på lanceringsfarven af Nemeziz 17+ 360Agility, men der er faktisk en lille forskel i teknologierne på nogle andre områder. F.eks er den anvendte type AgilityKnit-materiale nemlig i 1.0-udgaven som var at finde på den tidligere nævnte forgangne Messi-silo.

Lige såvel er ydersålen også anderledes, da man har valgt at genbruge GAMBETRAX-sålen, som også var at finde på den gamle Messi-silo. Og mon ikke Messi selv har haft en lille brik med i spillet her - det var trods alt ham der var med til, at udvikle hans tidligere signatursilo...

Eksklusiv-farven til Lionel Messi i den stadigt nye Nemeziz-kollektion af fodboldstøvler er tilgængelig allerede nu på SPORTMASTER.dk. Det er den i to snørreløse 17+-udgaver til hhv. voksne og børn, samtidigt med at modellen med snørre selvfølgelig også er tilgængelig. Vel og mærke den model, som Lionel Messi selv foretrækker. Er du mest til modellen med eller uden snørre? Lad os høre din mening på FacebookInstagram eller på Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo