Gå til forside

19. JANUAR, 2019

En hyldest til finalebyen og stjernerne

Inden længe står der igen Champions League på programmet. Traditionen tro har adidas netop lanceret bolden der skal anvendes i knockoutfasen samt i finalen i Madrid. Læs mere nedenfor!

Fårene er skilt fra bukkene. Kun de bedste mandskaber er tilbage i Champions League når knockout-kampene sætter ind i starten af februar. En fase i det bedste og fineste europæiske selskab, som byder på storkampe mellem Bayern München-Liverpool, Atletico Madrid-Juventus, Manchester United-Paris SG bare for at nævne nogle af dem.

Et brud på normen for designs af Champions League-bolde

Traditionen tro har adidas lanceret en farveopdatering af den eksisterende officielle Champions League-bold frem imod starten af 1/8-finalerne. En bold der ligesom den blå forgænger har brudt en smule med ”normerne” for Champions League-bolde og i stedet for de ellers karakteristiske farvede- og mønstrede stjerner samt hvide paneler, i stedet har helt hvide stjerner og et meget farverigt udtryk på selve boldens paneler.

...Inspiration fra finalebyen

Farver der repræsenterer finalebyen Madrid og det stadion som finalen i 2019 spilles på – nemlig Wanda Metropolitano, som til dagligt huser Atletico Madrid.

Bolden tages i brug allerede fra 1/8-finalernes begyndelse og vil blive brugt helt frem og til og med Champions League-finalen som spilles lørdag d. 1. juni. Den nye officielle kampbold er snart tilgængelig online på SPORTMASTER.dk, ligesom at bolden lander i en række billigere alternativer til dig der ikke nødvendigvis har brug for at have den helt officielle kampbold til 1200,-.

Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear. Og lad os meget gerne høre hvem du egentlig mener er favorit til Champions League-titlen i år.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo