Søg i mere end 12.000 varer ...

19. JANUAR, 2019

En hyldest til finalebyen og stjernerne

Inden længe står der igen Champions League på programmet. Traditionen tro har adidas netop lanceret bolden der skal anvendes i knockoutfasen samt i finalen i Madrid. Læs mere nedenfor!

Fårene er skilt fra bukkene. Kun de bedste mandskaber er tilbage i Champions League når knockout-kampene sætter ind i starten af februar. En fase i det bedste og fineste europæiske selskab, som byder på storkampe mellem Bayern München-Liverpool, Atletico Madrid-Juventus, Manchester United-Paris SG bare for at nævne nogle af dem.

Et brud på normen for designs af Champions League-bolde

Traditionen tro har adidas lanceret en farveopdatering af den eksisterende officielle Champions League-bold frem imod starten af 1/8-finalerne. En bold der ligesom den blå forgænger har brudt en smule med ”normerne” for Champions League-bolde og i stedet for de ellers karakteristiske farvede- og mønstrede stjerner samt hvide paneler, i stedet har helt hvide stjerner og et meget farverigt udtryk på selve boldens paneler.

...Inspiration fra finalebyen

Farver der repræsenterer finalebyen Madrid og det stadion som finalen i 2019 spilles på – nemlig Wanda Metropolitano, som til dagligt huser Atletico Madrid.

Bolden tages i brug allerede fra 1/8-finalernes begyndelse og vil blive brugt helt frem og til og med Champions League-finalen som spilles lørdag d. 1. juni. Den nye officielle kampbold er snart tilgængelig online på SPORTMASTER.dk, ligesom at bolden lander i en række billigere alternativer til dig der ikke nødvendigvis har brug for at have den helt officielle kampbold til 1200,-.

Husk at følge os på Facebook og Instagram @vildmedfodbold for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear. Og lad os meget gerne høre hvem du egentlig mener er favorit til Champions League-titlen i år.

 

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: