Gå til forside

29. NOVEMBER, 2017

Adidas lancerer den fulde Skystalker Pack. Predator 18, Copa 18 samt farveopdateringer på x17 og nemeziz.

Der er tidlige julegaver fra adidas! Ikke nok med at man har reintroduceret den ikoniske Predator-støvle har man ligeså introduceret de, måske, bedste farveopdateringer på X17- og Nemeziz –støvlerne nogensinde. Og ej at forglemme introduktionen af COPA 18. Alle støvler er en del af ’Skystalker Pack’, som selvfølgelig er tilgængelige på SPORTMASTER.dk allerede nu. Læs mere nedenfor!

Vi tager ikke munden for fuld ved at sige at adidas, på fodboldstøvlefronten, i år har gemt det allerbedste til sidst! Relanceringen af de ikoniske Predator-støvler varmer enhver støvlenørds fodboldhjerte, mens at farveopdateringerne på både X- og Nemeziz-modellerne sjældent har stået skarpere.

Det overordnede tema på tværs af de respektive modeller er blevet døbt ’Skystalker’. En direkte reference til falke og ørne som luftens ”Predators” – eller på dansk rovdyr. Et dyr der signalerer fart, aggresivitet og kompromisløshed hvilket adidas har overført direkte til deres ’Skystalker Pack’ og har resulteret i en ret så succesfuld kollektion.

ADIDAS' BEDSTE KOLLEKTION I 2017... IFØLGE OS!

Som nævnt ovenfor er det altoverskyggende fokus i ’Skystalker Pack’ selvfølgelig genfødslen af Predator-støvlerne. En støvle du kan læse meget mere specifikt om lige her, hvis du vil vide præcist hvad der er sket siden vi i 2015 sagde ”på gensyn”.

Kigger vi derimod på farveopdateringerne på både X17 og Nemeziz er det svært ikke at blive en smule forelsket i kombinationen af guld, sort og rød. Specielt ydersålerne på 17+-modellerne som må siges, at spille på alle tangenter ift. hvor liret en støvle kan se ud. I hvert fald hvis du spørger os…

Rent teknologisk er der dog intet nyt under solen på hverken X eller Nemeziz – uagtet hvilket prispunkt i hver model man ser på.

Dog teasede vi kort for, at der jo i forbindelse med introduktionen af ’Skystalker Pack’ ikke kun er introduceret én ny silo i form af Predator, men at den noget mere afdæmpede COPA-silo også har fået en teknologisk opdatering og nyt look. Den sætter vi selvfølgelig isoleret fokus på, som du kan læse mere om lige her.

Du kan shoppe de nye Skystalker Pack-støvler på SPORTMASTER.dk allerede nu. Selvfølgelig er støvlerne tilgængelige med GRATISiD inkl. emojis. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af modellerne du er mest til? Predator, X, Nemeziz eller COPA?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo