Gå til forside

8. NOVEMBER, 2018

En redefineret legende. Adidas COPA 19+

En legende i spillet. Født i 1979 – redefineret i 2018. Adidas har lanceret deres nyeste medlem af ”the laceless family” med introduktionen af COPA 19+. Bliv meget klogere på den nyeste innovation – og den mest progressive støvle fra adidas nogensinde - lige her!

En af de mest ikoniske typer fodboldstøvler i historien. Redefineret. Med introduktionen af COPA 19+ har adidas taget de mest essentielle elementer fra den ikoniske Copa Mundial og kombineret det med de nyeste innovationer og teknologier. Med ét for øje; at skabe en støvle der giver forudsætninger for det absolut bedste touch en adidas-støvle nogensinde har tilbyde.

Hvor støvlen tidligere, med al respekt, har henvendt sig til et noget ældre fodboldpublikum er introduktionen af COPA 19 samtidigt et ønske om en forryngelse af det publikum som COPA’en normalt henvender sig til. Med et langt mere moderne og strømlinet look er COPA 19 nu en støvle som, helt på niveau med Predator, X og Nemeziz nu også har fuldt ”on-pitch” support. Personificeret ved det den nye frontfigur for COPA 19 – nemlig Paulo Dybala. Han udtaler følgende om den nye COPA 19+:

 ”Jeg har altid været fan af Copa’en på grund af dens klassiske udtryk og fantastiske touch. Den passer perfekt til min spillestil og min personlighed. Den nye støvle har fået nogle helt perfekte opdateringer, som jeg glæder mig til at finde ud af om kan være med til at forbedre mit spil”.

-Paulo Dybala-

COPA 19+... og ej at forglemme COPA 19.1.

… Ligesom det også er tilfældet på både Predator-, X- og Nemeziz-modellerne har adidas også på COPA 19 valgt at producere en 19.1-model som har snørebånd i overdelen. Her er det utroligt vigtigt at pointere at der ikke er tale om en takedown-model, men udelukkende en mulighed for at tilbyde brandets absolutte topmodeller med snørebånd, da det stadig hos mange er et stort ønske. Se bare på f.eks f.eks Gareth Bale, Jesse Lingard, Marcelo m.fl som alle benytter sig af modellerne med snørebånd.

Læs også: Sat Af Pigeons x SPORTMASTER. Se vores seneste collab her!

NYE OG INNOVATIVE TEKNOLOGIER...

Nogle af de nye tiltag der findes på den nye COPA 19+ er bl.a. introduktionen af det nye FuseSkin. En videreudvikling af den traditionelle COPA’s klassiske læderoverdel, men som nu er 100% sømløs kombineret med det klassiske K-Leather som vi kender så godt. De laserskårne riller i overdelen sørger for at bringe din fod endnu tættere på bolden for at yde det optimale touch.  

Omkring sålen og knopsystemet har adidas ligeså introduceret en ny type ComfortFrame, som både er med til at maksimere komfort samt greb i banen. Derfor er 10 af støvlens 11 knopper konstrueret triangulært, mens at den sidste af støvlens er helt runde. Og selvfølgelig nøje placeret der hvor det er allervigtigst ift. at kunne foretage sin hurtige vendinger.

…og hvor Paulo Dybala bliver frontfigur på COPA 19+ så har adidas langt om længe også fået overbevist Toni Kroos om at få skiftet sine ældgamle customized AdiPure 11Pro ud med en ny model. Han bliver nemlig ansigtet udadtil på COPA 19.1. En model som i allerhøjeste grad tager ens tanker tilbage til den gamle AdiPure-model, som givet også har været tungen på vægtskålen for at man har overbevist Hr. Kroos om at tage de nye støvler i brug.

De nye COPA-støvler er en del af Initiator Pack og kommer officielt i salg d. 20.11.18. Hvad siger du til den nye COPA-model? Lad os høre din mening på vores forskellige sociale platforme @vildmedfodbold. Husk at følge os på Instagram og Facebook for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo