Gå til forside

25. JANUAR, 2018

Adidas introducerer ’Cold Blooded Pack’. Den seneste farveopdatering fra ”striberne” på tværs af alle siloer

Det er tid til farveskift! Adidas har netop lanceret brandets nyeste farveopdateringer på deres fire forskellige typer af fodboldstøvler – nemlig NEMEZIZ, X17, COPA 18 og ikke mindst den re-lancerede Predator 18. En kollektion der bl.a. har inspiration fra koldblodede dyr og organismer. Du kan se mere til kollektionen nedenfor!

Sæsonforberedelserne er i gang landet over – på tværs af niveauer og aldersgrupper. Inden man ser sig om står sæsonstarten for døren. Det er derfor også sæson for nye støvlekollektioner – og adidas skuffer selvfølgelig ikke.

Brandet med de tre striber har netop introduceret deres nyeste kollektion af fodboldstøvler med farveopdateringer på både NEMEZIZ, X17, COPA 18 og de re-lancerede Predator-støvler som vi første gang stiftede bekendtskab med ifm. ’Skystalker Pack’ fra december måned.

Inspiration fra koldblodede dyr…

Ligesom den føromtalte ’Skystalker Pack’ fortsætter adidas med at tage inspiration fra forskellige typer af dyr. På ’Skystalker Pack’ var inspirationen fundet ved forskellige typer af rovfugle, mens at adidas på ’Cold Blooded Pack’ har fundet inspiration i koldblodede dyr og organismer som ikke opretholder samme kropstemperatur, men tilpasser sig efter omgivelserne.

Samtidigt retter støvlerne fokus mod de beslutsomme og koldblodige spillere der gør alt i deres magt for at træffe de rigtige beslutninger i selv de mest pressede situationer – forsvarsspiller, som midtbanespiller eller angriber.

Som bekendt introducerede adidas, i forbindelse med ’Skystalker Pack’, en helt ny innovation med re-lanceringen af Predator 18. Derfor er der i ’Cold Blooded Pack’ ikke nogle nye innovationer eller modeller og derfor 100% fokus på farveopdateringerne på tværs af alle fire modeller, som virkelig står skarpt.

Farvekombinationen på Predator 18 har i allerhøjeste grad klassiske Predator-referencer til de gamle Accelerator- og Mania-farver hvorfor at det må tale til alle gamle Predator-hjerter når man ser på den nye variant. Yderligere er det hvide udtryk på X17 samt det meget karakteristiske røde tema på NEMEZIZ virkelig farvevalg som taler for sig selv.

Den helt nye støvlekollektion fra adidas kommer officielt i salg d. 1. februar på SPORTMASTER.dk samt en lang række af vores fysiske butikker. Online har du som altid mulighed for at vælge GRATISiD på dine støvler i form af navn, flag og emojis. Et koncept som er ja – ganske GRATIS uanset hvor dyr din støvle er. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Og lad os da gerne høre hvilken af modellerne du er mest til? Predator, X, NEMEZIZ eller COPA?

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo