Gå til forside

4. JANUAR, 2017

ADIDAS INTRODUCERER CHEQUERED BLACK PACK

2017 fortsætter hvor 2016 slap med lækre kollektioner! Første skud på stammen i 2017, fra adidas, hedder Chequered Black Pack og byder på opdateringer af både X16 og ACE 17-modellerne. Begge modeller i en klassisk sortternet udforming med hvide adidas-signoffs. Dét bliver man aldrig træt af...

Netop som nytårstømmermændene er ved, at lægge sig skal vi igen til det - nye lanceringer! Og det nye år fortsætter absolut som det forrige sluttede med lækre designs og gode historier. Første skud på stammen fra adidas hedder Chequered Black Pack og har et opdateret design med sig på både X16.1 og ACE 17.1 Primeknit. Sidstnævnte som vi allerede tilbage i november "tog forskud" på bekendtskabet med i Red Limit-kollektionen og som vi kun kommer til, at se mere til her i 2017.

Som det i højere og højere grad er tilfældet når adidas lancerer deres "Black Packs", så er det nemlig ikke en kollektion vi kommer til, at se på fødderne af de mange store stjerner i adidas' kabinet af fodboldspillere...

Umiddelbart noget vi godt kan forstå, da sorte støvler på ingen måde er opsigtsvækkende nok på hverken TV-skærme eller fra tilskuerpladserne på stadion. Det tager dog absolut intet fra, at det sort/hvide design er tidsløst og altid vil bestå! Og derfor er det også altid med stor begejstring når brandet med de tre striber lancerer deres "Black Packs".

Kan du ikke stå for designet på støvlerne i Chequered Black Pack? Shop kollektionen med GRATISiD her!

Selvfølgelig fordi designet er så klassisk som det er tilfældet, men ligeså fordi at teknologierne i højere grad kommer i tale. Og lige netop omkring ACE 17.1 Primeknit er der absolut sket ting og sager ift. teknologier og konstruktion når der sammenlignes med 16'eren. Og som vi selvfølgelig allerede stiftede bekendtskab med i Red Limit-kollektionen.

Men hvad er egentlig nyt ved 17.1 vs. 16.1? I overskrifter kan vi bare nævne den smallere læst/konstruktion, opdateret Techfit-konstruktion omkring anklen samt sømløse Primeknit-overdel. Alt sammen elementer der virkelig - og vi mener VIRKELIG - er med til at gøre 17'eren til en langt bedre udgave end 16'eren. Specielt grundet elementet omkring den sømløse, bløde Primeknit-overdel på forfoden, som sammen med Techfit-konstruktionen omkring anklen giver dig følelsen af en langt mere strømlinet kontrolstøvle som du føler dig tilpas i fra første fløjt.

Mens der på ACE 17-støvlerne er sket en lang række opdateringer på de to sidste kollektioner er X16-imidlertid bibeholdt som vi, i det store hele, har kendt den siden introduktionen tilbage i sommeren '16.

Læs også: Hvem var sjove, at følge på Instagram i 2016? Se vores TOP 3 over de sjoveste fodboldspillere at følge her!

Det sortternede design kombineret med det meget dynamiske udtryk i selve konstruktionen gør dog, at det på ingen måde er et problem at det "kun" er i farver og design at der er ændret noget på X16-støvlerne i Chequered Black Pack-udgaven. Den komprimerende Techfit-sok samt SprintFrame-konstruktionen er, i vores øjne, stadig overskrifterne på adidas' kaosstøvle - omend at støvlen har meget mere at byde på. Og hvis du ikke har fået testet den i 2016 vil der være en klar anbefaling herfra om, at få prøvet den i 2017.

Chequered Black Pack er allerede landet på SPORTMASTER.dk i en lang række af forskellige prispunkter på tværs af både X16-støvlerne samt ACE 17- og COPA17 fodboldstøvlerne. Du kan se udvalget her og shoppe dem med dag-til-dag levering hvor du selvfølgelig har mulighed for, at få GRATISiD på HELE sortimentet. Er du også typen der føler, at sorte støvler aldrig går af mode? Del din mening med os på Facebook, Instagram eller Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo